La Fortuna se poate paria şi fără cont bancar! Depune și retrage din agenții.

Cea mai importantă agenţie de pariuri care a trecut din mediul offline şi în cel offline, Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016), permite clienţilor săi să-şi alimenteze contul direct din agenţiile de pariuri stradale.

fortuna-cashpoint.JPG

Pentru a depune bani în contul Fortuna direct de la ghişeu trebuie să ai în primul rând un cont deschis la casa de pariuri online. Dacă îţi deschizi un cont accesând link-urile PariuriX, vei primi un freebet de 50RON pe lângă bonusul standard de 1,000RON. Deschide un cont acum!

O listă actualizată cu bonusurile și promoțiile Fortuna poate fi găsită aici: https://pariurix.com/agentii/fortuna/promotii

Odată contul creat vei putea merge apoi în orice agenţie Fortuna din ţară, unde prezentându-i operatorului cartea ta de identitate şi numele de utilizator al contului online îţi poţi alimenta contul la casa de pariuri. Simplu, fără carduri, fără Skrill, doar cu un drum la agenţie! Suma minimă ce o poţi depune direct de la agenţie la efortuna.ro este doar 10 RON, iar suma maximă este de 30.000 RON.

Înainte de a paria online la FORTUNA BET este important să citești acest articol oferit de PariuriX!

Nu numai că poţi depune de la agenţiile Fortuna, dar poţi efectua şi retrageri la care să primeşti banii în orice locaţie fizică a operatorului. Selectezi ca metodă de plată Cashpoint, alegi adresa agenţiei de la care doreşti să ridici banii şi scrii suma pe care vrei s-o retragi. După aceea vei primi pe e-mail o notificare cu intervalul orar în care poţi merge să ridici banii precum şi un cod unic al cererii tale. Cu acel cod unic şi cu cartea de identitate trebuie să te prezinţi în agenţie pentru a ridica suma câştigată. Pentru a putea efectua o retragere din agenţie este nevoie ca înainte să fi efectuat o depunere în agenţie. Limitele de depunere minimă şi maximă prezentate în paragraful de mai sus sunt valabile şi la retrageri.

Te-ar putea interesa și :

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive