La Fortuna găsești un tip de pariu ce poate genera câștiguri imense!

Descoperă un tip de pariu de la Fortuna Bet care poate genera câștiguri imense! Vezi care este acesta și află cum îl poți utiliza la potențial maxim! Sunt destul de mulți acei pariori care plasează pariuri fanteziste pe sume modice în speranța că pot da lovitura cu doar câțiva lei, sau chiar cu mai puțin. Cei mai mulți optează pentru pariuri de tipul pauză / final, dar cotele oferite sunt uneori destul de mici în raport cu șansele reale de câștig ale pariului. Există și alte tipuri de pariuri unde cu puțin noroc poți împușca o cotă destul de tentantă.

Deschide  acum un cont la Fortuna pentru a primi un bonus atractiv pentru prima depunere!
 

Un tip de pariu ce poate fi profitabil ... cu puțin noroc!

Casa de pariuri sportive Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016) oferă la toate meciurile din campionatele mari ale Europei tipurile de pariuri ”Scorecast Primul Marcator” și ”Scorecast Ultimul Marcator”, unde trebuie să nimerești atât scorul corect, cât și jucătorul care va înscrie primul / ultimul gol. Este adevărat că șansele de câștig ale unui astfel de pariu sunt destul de mici, dar pe de altă parte cotele sunt foarte tentante. Pariurile realizabile au de regulă cote între 20.00 și 50.00, dar sunt oferite și pariuri de cotă 500.00 (dar combinații destul de puțin probabile).

De exemplu la Supercupa Europei 2016 dintre Real Madrid și Sevilla, cota ca Benzema să dea primul gol și ca Real să se impună cu 2:1 era de 19:00. Sau dacă pariai că Bale va marca ultimul și că meciul se termină 2:2, atunci beneficiai de o cotă de 41.00. Astfel de scenarii sunt realizabile, deși este drept că trebuie un pic de șansă..

scorecast-fortuna.png


La Fortuna poți risca sume modice!

Partea bună este că la Fortuna (vezi site-ul agențieimiza minimă este de doar 0.40RON, deci nu trebuie să riști sume mari de bani. Dacă pui de exemplu 0.50RON pe o cotă de 100, vei lua 50RON dacă pariul este câștigător, dar vei pierde doar 50 de bani dacă acesta nu iese, o sumă pe care nu o vei simți prea mult (atâta timp cât nu te apuci să pui la plezneală câte 20 de pariuri de acest gen).


Poți juca sisteme

Dar ca să pui 0,50RON pe o cotă de 20 și să câștigi 10RON nu este ceva ce vei dori să faci constant. Dar ai putea să încerci ceva și mai curajos: alegi cinci pariuri de tipul Scorecast de la cinci meciuri diferite și le joci în sistem 2 / 5. Un astfel de sistem conține 10 combinații posibile, deci la o miză minimă de 0.40RON / combinație ar trebui să pariezi măcar 4RON. Dar dacă prinzi două pariuri, să zicem de cotă 30.00 fiecare, atunci dintr-un foc iei 360RON. Iar dacă mai prinzi și un al treilea pariu la aceeași cotă, deja câștigul urcă la 1,080RON. Știu că șansele de câștig nu sunt foarte mari, dar pe de altă parte nici nu riști cine știe ce sume. Și mai știi? Poate te lovește norocul.
 

Deschide  acum un cont la Fortuna pentru a primi un bonus atractiv pentru prima depunere!

Te-ar putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi