La Fortuna Bet scorurile corecte pe Steaua vs Dinamo îți aduc profit dublu!

Fortuna Bet (vezi site-ul agenției) vine cu o promoție foarte interesantă pentru derby-ul Steaua vs Dinamo din această seară prin care beneficiezi de profit dublu la pariurile câștigătoare de tipul Scor Corect!

freebet.png

Plasează un pariu single de tipul Scor Corect pe meciul Steaua vs Dinamo. Dacă ai nimerit scorul, pe lângă banii încasați pentru pariul câștigat mai primești încă o dată suma sub formă de freebet. 

Exemplu: ai pariat 10RON pe scorul de 2:2 la o cotă de 21.00. Dacă pariul este câștigător primești pe lângă câștigul normal de 210RON și un freebet de 210RON.

Vezi pontul lui Dan Ștefănescu la meciul Steaua vs Dinamo: https://pariurix.com/steaua-vs-dinamo-derby-ca-pe-vremuri-pontul-lui-dan-stefanescu.html

 

Detalii despre freebet

  • Suma maximă pe care o poți încasa sub formă de freebet este de 1,000RON. 
  • Freebet-ul trebuie utilizat integral pe un singur pariu. Nu îl poți împărți în mai multe părți.
  • Acest pariu gratuit trebuie utilizat în maxim 7 zile din momentul în care a fost creditat pe cont. El poate fi pus pe orice cotă mai mică de 8.00.
  • De pe urma freebet-ului vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu ai jucat un freebet de 210RON pe o cotă de 3.00 iar pariul este câștigător, atunci vei primi pe cont doar suma de 420RON (210 * 3 - 210).

Fortuna (D. 2159/28.08.2015) oferă o gamă largă de scoruri corecte pe care poți paria, cum ar fi 6:3, 4:4 sau 1:8. Mai jos poți vedea cotele oferite pentru cele mai probabile scoruri, iar dacă vrei să consulți oferta completă atunci recomand să intri pe site-ul agenției:

scoruri.png

Pariază și tu acum pentru a beneficia de profit dublu! Te așteaptă și un bonus de până la 1,550RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!