La Fortuna ai bonus extra câștig de până la 500RON!

Ce zici dacă pariurile tale ți-ar aduce câștiguri cu 50% mai mari ca de obicei? Pare greu de crezut, dar acest lucru chiar este posibil la Fortuna Bet (D. 2159/28.08.2015), cel puțin în cazul primelor zece pariuri câștigătoare.Deschide un cont acum!

bonus-extra-castig.png

Cum pot primi acest bonus?

Plasează un pariu, iar dacă acesta este câștigător, vei primi un freebet a cărui valoare este de 50% din suma câștigată de tine, în limita a 50RON. Dacă de exemplu ai pus un pariu din urma căruia ai luat 80RON, atunci vei primi pe lângă acest câștig și un freebet de 40RON. Pentru această promoție se califică orice pariu, indiferent că este pre-meci, live, single sau multiplu, cu condiția să aibă o cotă de minim 2.00. Oferta este valabilă pentru primele 10 pariuri câștigătoare din momentul în care ți-ai deschis contul de pariuri.

Cum pot folosi un freebet?

Atunci când plasezi un pariu, în partea de jos a biletului vei vedea un drop menu din care poți selecta un freebet, dacă ai unul desigur. Acesta poate fi folosit doar integral, și doar pe cote mai mici de 8.00. Ia în considerare faptul că de pe urma unui astfel de pariu păstrezi doar profitul, nu și miza. Dacă ai utilizat un freebet de 40RON pe o cotă de 2.50, vei câștiga 60RON (40 * 2.5 - 40). 

Ce altceva mai trebuiie să știu?

Clienții noi a celor de la Fortuna Bet beneficiază și de următoarele oferte:

 

Deschide un cont acum pentru a primi un pariu gratuit de 50 RON la Fortuna + bonus de până la 1.000 RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi