La Dinamo n-a fost bun. ESSOMBE s-a înțeles cu Astra și îi va ajuta pe campionii României să se lupte pentru un loc în grupele Ligii

Patronul Ioan Niculae a ieșit din închisoare, și asta se simte ! La doar patru zile de când Niculae a redevenit un om liber, șefii campioanei României au reușit să-l convingă pe fostul dinamovist Essombe să semneze cu Astra, anunță DigiSport. Se pare că e doar o chestiune de zile până când Essombe va semna cu trupa lui Șumi.

Astra a câștigat Cupa României, dar s-a văzut clar că atacul campionilor suferă în absența lui Alibec și Daniel Niculae - ambii accidentați. Un contract pe 2 ani i-au pregătit șefii Astrei camerunezului Marcel Essombe, care a fost la un pas să fie trimis de Andone sezonul trecut la echipa a doua a lui Dinamo. 

100 de mii de euro a oferit Astra pe Essombe, care a declarat, imediat după moartea compatriotului și prietenului sau Patrick Ekeng, că vrea să plece de la Dinamo. 8 goluri a marcat sezonul trecut Essombe în tricoul lui Dinamo. Atacantul camerunez a mai jucat de-a lungul carierei doar în ligile inferioare din Franța, la echipe precum Sochaux B, Chatearoux sau Creteil.

Astra se va bate cu FC Copenhaga in preliminariile Champions League, pe 26 iulie și 2 august.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi