La ce camere de poker putem juca legal după 1 septembrie 2016?

Pe data de 1 septembrie 2016 au avut loc multe schimbări pe piața jocurilor de noroc din România. Multe site-uri de gambling au primit licență pe 10 ani, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus, iar cei mai fericiți au fost pariorii și iubitorii jocurilor de cazino. În schimb jucătorii de poker au fost afectați într-un mod negativ, deoarece mai multe camere de poker au ieșit de pe piața românească. De aceea în cele ce urmează îți voi arăta ce site-uri au renunțat la platforma de poker și care sunt operatorii la care încă putem juca în legalitate.

JOACĂ POKER LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!

poker.jpg

 

CAMERE DE POKER IEȘITE DE PE PIAȚA DIN ROMÂNIA

iPoker nu mai are licență în România

Winmasters.ro, betfair.ro și netbet.ro au rămas toate fără cameră de poker. Se pare că motivul principal este acela că toate cele trei camere făceau parte din rețeaua iPoker, provider care nu mai are licență în România. Nu știu dacă este vorba de ceva temporar sau dacă iPoker chiar nu va mai reveni. La fel nu știu dacă cele trei site-uri enumerate mai sus vor încheia contracte cu vreo altă rețea de poker în viitorul apropiat. Un lucru însă este cert: momentan nu ne putem juca poker la ele.

Dacă intri pe site-ul Netbet, vei vedea că încă apare secțiunea Poker și că poți descărca aplicația. Însă atunci când vrei să o deschizi, nu va merge și va fi afișat un mesaj în care scrie că poți accesa doar platformele Netbet Casino și Netbet Sport.
 

Sportingbet a renunțat la Paradise Poker

Sportingbet (deschide un cont acum) a ales să renunțe la camera de poker și să se axeze strict pe pariuri sportive și jocuri de cazino. Cu siguranță îmi va fi dor de turneele Poker Jumbo unde taxa de înscriere era de doar 0,10€, iar premiile erau de ordinul sutelor de euro. Pe de altă nu era foarte multă activitate la restul meselor, iar probabil acesta este și unul din motivele pentru care s-a renunțat la Paradise Poker.

Discuă cu alți utilizatori PariuriX despre jocul de poker și camerele la care putem juca în legalitate: https://pariurix.com/discutii/poker

 

CAMERE DE POKER RĂMASE PE PIAȚA DIN ROMÂNIA

În acest moment au mai rămas doar 3 camere de poker la care ne putem juca legal. Partea bună este că două dintre ele sunt cele mai importante la nivel mondial, iar cealaltă vine cu ceva inovativ ce nu are concurența.
 

PokerStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) - joacă-te acum!

Cea mai bună veste pe care jucătorii de poker din România au primit-o la începutul lunii septembrie este aceea că PokerStars, cea mai importantă cameră de poker din lume, a luat licența pe 10 ani, ceea ce înseamnă că cel puțin până în 2026 ne putem juca liniștiți. PokerStars oferă o diversitate mare de jocuri și turnee, și are și foarte multe promoții atractive, printre care și bonusul de bun venit. 
 

888Poker (D.ONJN 1439/12.08.2016) - joacă-te acum!

888Poker este considerată de mulți ca fiind a doua cea mai bună cameră de poker din lume după PokerStars. 888 România Limited tocmai a luat licența definitivă, deci și aici vom putea juca fără probleme în următorul deceniu. Mai mult decât atât, cu această ocazie operatorul oferă un bonus nou pentru prima depunere foarte tentant: 100% în limita a 3,000RON. Află mai multe despre bonus din acest articol: https://pariurix.com/bonus-de-3000ron-la-888poker.html
 

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) - joacă-te acum!

Chiar și după obținerea licenței definitive, site-ul unibet.ro se axează în continuare pe toate tipurile principale de gambling, ceea ce înseamnă că încă ne putem juca la Unibet Poker. Deși din multe puncte de vedere această cameră nu se ridică la nivelul impus de PokerStars și 888Poker, ea are avantajele ei. Așa cum zicea și Andrew West - Head of Poker Unibet – obiectivul nu este acela de a fi ”o altă versiune a Pokerstars”, ci de a veni cu ceva nou și original. Și asta este exact ce a făcut Unibet Poker, deoarece punctul forte este reprezentat de interfața inedită, datorită căreia mediul în care ne jucăm este unul relaxant și plăcut. Plus că în curând va fi lansată versiunea 2.0 a platformei dezvoltate de către Relax Gaming (dă click AICI pentru a afla mai multe)

Dacă mai știi vreo altă cameră de poker la care putem juca legal, atunci te aștept să dai un reply mai jos, dar eu cred că nu am uitat nici una. Concluzia este simplă: nu prea mai avem multe opțiuni când vine vorba de poker online, dar pe de altă parte este bine că măcar am rămas cu trei camere bune!

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!