La ce agenţii de pariuri online se poate paria pe numere loto?

Vezi la ce agenții de pariuri online se poate paria pe numere loto, ce loterii acoperă acestea, și ce avantaje / dezavantaje te așteaptă la fiecare în parte. Pentru o perioadă lungă de timp persoanele care vroiau să parieze pe cele mai populare loterii din lume trebuiau să o facă la case de pariuri offline, pentru că acestea erau singurele care ofereau o gamă variată de loterii, plus posibilitatea de a paria pe orice sistem dorești. Vestea bună este că odată cu trecerea multor operatori offline în mediul online, unii din ei au importat în spațiul virtual inclusiv acest serviciu de pariuri loto, ceea ce înseamnă că acum îți poți încerca norocul la Grecia Kino, Win For Life, Mega Millions sau pe alte zeci de loterii din Europa, SUA sau Asia.

Operatorii din lista de mai jos îi recomandăm strict pentru pariuri loto! În ceea ce privește pariurile sportive, vezi care sunt cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX!
 

  1. Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016)

Sunt oferite pariuri pe 38 de loterii din 18 țări diferite, de la loterii de tipul 6/49 și până la cele de tipul 20/80, deci cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău. Miza minimă este de 2RON / bilet, iar avantajul principal la acest operator este faptul că site-ul este stabil și lipsit de bug-uri, ceea ce înseamnă că poți paria în condiții optime atât de pe calculator, cât și de pe dispozitive mobile. Totuși cotele sunt cam mici!

casa-pariurilor.png
 

  1. Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016)

Aici miza minimă este de doar 1RON / bilet, iar la fiecare extragere ai acces și la o unealtă care îți permite să vezi cele mai rare 5 numere, cele mai frecvente 5 numere, perechi sau trio care ies frecvent etc. Partea mai puțin plăcută este faptul că site-ul are anumite probleme și pot fi momente în care să nu îți poți accesa contul sau să nu poți plasa pariurile dorite. Pe de altă parte cotele oferite sunt mai mari decât cele de la Casa Pariurilor!

 

  1. Mozzartbet (D.ONJN 336 /27.02.2017)

Miza minimă este tot de 1RON, ai o unealtă asemănătoare cu cea de la Superbet (dar care în mod ciudat găsește cu totul alte numere), iar punctul forte este reprezentat de faptul că poți paria pe Grecia Kino din 5 în 5 minute, spre deosebire de precedentele două site-uri care oferă pariuri din 10 în 10 minute (Superbet) sau din 15 în 15 minute (Casa Pariurilor). Grecia Kino este cea mai populară loterie în rândul pariorilor români, iar de aceea mi se pare important de precizat acest aspect. Ce nu îmi place la Mozzartbet este faptul că și aici site-ul se confruntă uneori cu anumite probleme, plus că interfața seamănă mai degrabă cu cea a unei agenții stradale.

mozzartbet.png

Deși operatori  precum Fortuna sau Stanleybet sunt prezenți atât online cât și offline, la ei încă nu se poate plasa pariuri loto din fața calculatorului.  Ar mai trebui spus că toate cele trei case de pariuri pe internet enumerate mai sus oferă posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri direct din agențiile stradale, plus că poți verifica rezultatele extragerilor direct pe site-urile proprii.

Așa cum am spus și la începutul articolului, părerea mea este să alegi unul dintre acești 3 operatori doar pentru loto. În cazul pariurilor pe evenimente sportive recomand unibet.ro, sportingbet.ro, netbet.ro, betano.ro sau betfair.ro, serviciile oferite fiind de o calitate superioară.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Discutii