La ce agentii de pariuri online din Anglia pot paria romanii?

Acest articol nu a mai fost actualizat de mai bine de 5 ani. Pentru a vedea unde pot paria românii plecați în străinătate în 2018 accesează acest link : https://pariurix.com/la-ce-case-de-pariuri-joaca-romanii-plecati-in-strainatate.html.

Deschide cont și pariază cu un bonus promoțional la un operator licențiat ONJN!

 

Articolul inițial:

Marea Britanie este una din tarile unde isi au sediul foarte multe agentii online de pariuri de top. Insa nu toate accepta jucatori din Romania, iar unele, desi accepta, au anumite restrictii pentru romani (cum ar fi acces interzis la live streamuri sau lipsa bonusului). Dar sunt si case care s-au adaptat pietii din Romania oferind o varianta a site-ului, live support in limba romana, plus posibilitatea de a paria in RON.

Din acestea, doar Bet365, Sportingbet si William Hill au variante ale site-ului in limba romana, iar doar primele 2 ofera live chat in romana + un numar de telefon gratuit pentru utilizatorii romani. Totusi live chat-ul celor de la Sportingbet nu este disponibil non-stop.

De asemenea, aceste 2 case (Bet365 si Sportingbet) sunt singurele la care se poate folosi RON-ul ca moneda de operare. Acesta ar putea fi un aspect important daca alegeti sa retrageti banii prin transfer bancar (si nu pe card sau Skrill), pentru ca veti primi banii in moneda aleasa la depunere.

Si din punct de vedere al bonusurilor, tot cele 2 case (Bet365 si Sportingbet) se evidentiaza cu oferte pentru romani. Bet365 ofera un bonus de 100% pana la maxim 200 ron pentru prima depunere, si 100% pana la 100 ron pentru pariurile de pe telefon si tableta. Bonusul de prima depunere a celor de la Sportingbet e mai mic- 50% pana la un maxim de 100 ron.  Suma totala trebuie rulata la cote de minim 1.50; de 3 ori la bet365 si de 5 ori la Sportingbet. Pe langa acestea si Betvictor ofera bonus pentru romani, oferind un pariu gratuit echivalent valorii primului pariu plasat, pana la maxim €25.

Desi celelalte case nu ofera un astfel de bonus este foarte posibil sa aiba diferite oferte pe parcurs. De exemplu Paddy Power ofera ocazional "free bets" pe curse de cai virtuale. Iar daca sunteti interesati de bonusuri  ar trebui sa stiti ca cei de la 888sport au nenumarate oferte la poker.

In ceea ce priveste stream-urile live, Bet365 este singura casa britanica ce ofera pentru utilizatorii din Romania o varietate larga de transmisii live indiferent de sport, transmisii care sunt disponibile si de pe telefon. William Hill va permite sa ascultati transmisiile radio, avand restrictionate transmisiile video pentru utilizatorii romani.

Majoritatea caselor britanice va vor cere o copie dupa buletin inainte de a efectua o retragere (iar in anumite cazuri pot cere in plus si un extras de cont si o factura). Paddy Power va permite totusi sa efectuati cateva retrageri fara a trebui sa trimiteti vreun document; pe cand la Coral ar putea dura si 2 saptamani pana sa va verificati contul. La BetVictor va trebui sa trimiteti un act de identitate in maxim 3 zile de la deschiderea contului, altfel acesta va fi blocat.

Din casele britanice importante care desfasurau activitate pe piata romaneasca dar s-au retras in acest an, putem evidentia pe cele de la Bwin.Party Digital Entertainment si anume Bwin, Gamebookers si Partybets.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!