La casele de pariuri din cadrul GVC Holdings s-au pariat 162 de milioane de euro pe durata Campionatului European

kenny-alexander.jpg

GVC Holdings, companie care deţine printre altele ;i sportingbet.ro, a anunţat rezultatele financiare pentru primele 6 luni ale anului 2016. Aceste rezultate arată că veniturile nete din jocurile de noroc au crescut semnificativ.

Într-un interviu acordat pentru Gambling Insider CEO GVC, Kenny Alexander, a vorbit despre impactul "mult mai mare decât era aşteptat" apărut după achiziţia Bwin.party în luna februarie a acestui an. Pentru Alexander este clar că ritmul de creştere este mai rapid decât cel preconizat, el subliniind faptul că a subestimat puterea brandului Bwin pe anumite pieţe.

Atunci când am achiziţionat BwinParty am ştiut că vom obţine nişte branduri foarte puternice, dar cred că am subestimat în special forţa brandului Bwin pe piaţele de limbă germană. Apoi, desigur, am luat şi PartyPoker, PartyCasino, Foxy Bingo.
- Kenny Alexander

CEO-ul GVC a mai spus că au investit până acum doar 21% din NGR (venituri nete din jocuri de noroc) şi că va mai urma o creştere din acest punct de vedere, urmând să se ajungă la 23-24%.

Succesul GVC este evidenţiat şi de suma totală pariată la operatorii deţinuţi de companie pe durata Campionatului European de fotbal. Valoarea totală a pariurilor a fost de 162 milioane de euro, iar marja de câştig brut de 18.3%.

Provocarea principală pentru Alexander este migrarea brandului Sportingbet pe platforma Bwin, lucru care deja în România a fost realizat (vezi detalii). De asemenea el mai doreşte îmbunătăţirea constantă a produsului şi păstrarea marketingului eficient.

Odată cu migrarea pe platforma Bwin cei de la Sportingbet au şi o ofertă nouă de bun venit. Dă click aici şi vezi ce bonus primeşti la prima depunere efectuată.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum!

Sursă foto: gamblinginsider.com

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi