La Casa Pariurilor poți urmări streamuri live fără a avea vreun leu pe cont!

Știai că la Casa Pariurilor poți urmări transmisiuni live video fără a avea bani pe cont? Vezi aici cum este posibil așa ceva, și descoperă facilitățile oferite de aceste serviciu de live streaming!

Când vorbim de transmisiuni live video la casele de pariuri online, există doar câțiva operatori care ies în evidență (descoperă-i AICI). Asta nu înseamnă că sunt și singurii. Casa Pariurilor are și ea un serviciu de live streaming, care deși nu se poate compara nici pe departe cu serviciile similare de top din România, trebuie scoasă în evidență pentru că sunt multe agenții mult mai titrate care nu oferă așa ceva.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

casa-pariurilor-2.png


Ce transmisiuni sunt oferite?

În ziua în care am consultat oferta, aceasta conținea doar 6 meciuri, și nici în alte zile nu am găsit mai mult de 20 de partide transmise. Deci pot presupune că anual sunt oferite în jur de 500 de transmisiuni live video. Per total oferta este mai mult decât modestă, și se bazează în special pe meciuri de volei și volei pe plajă. Ocazional mai pot fi găsite și partide de fotbal, baschet sau din alte sporturi. Este interesant faptul că meciurile oferite sunt de regulă de mâna a doua sau a treia, ceea ce nu este un lucru neapărat rău, pentru că vei observa că o parte din ele nu pot fi găsite la nici o altă casă de pariuri online, și sunt greu de găsit și pe alte site-uri de transmisiuni live video.

 

Cum pot urmări transmisiuni live video la Casa Pariurilor?

Atât pe pagina principală, cât și pe cea de Pariuri live vei vedea  o fereastră din care pot fi urmărite evenimentele live disponibile. Această fereastră conține în partea de sus trei butoane: cu primul o mărești, cu al treilea o minimalizezi, în timp ce butonul din mijloc are rolul de a afișa programul transmisiunilor viitoare. De asemenea, în pagina de pariuri live vei vedea că în dreptul meciurilor transmise apare simbolul unei camere de filmat, exact ca în poza de mai jos.


Partea cea mai interesantă

Până aici serviciul de transmisiuni live video a celor de la Casa Pariurilor nu impresionează chiar deloc, dar totuși vine cu un avantaj important. La orice altă agenție ai nevoie de o balanță pozitivă a contului de pariuri pentru a urmări streamuri live, deci nu o poți face fără să fi depus măcar o dată înainte. În schimb la Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) poți urmări meciurile live chiar dacă nu ai efectuat vreun depozit. Singura condiție este aceea de a avea un cont pe site, cont pe care îl deschizi în maxim 2 minute.


Concluzie

Nu mă impresionează în mod deosebit acest serviciu, dar apreciez prezența lui pentru că alte agenții mai consacrate nu oferă transmisiuni live video. Plus că poți urmări meciurile disponibile fără a fi necesar să efectuezi vreun depozit, deci nu ai absolut nimic de pierdut.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Te-ar mai putea interesa și: 

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi