La Betfair ai cota 5 în loc de 1.15 pentru 1 solist în meciul Barcelona - Villarreal

Astăzi de la ora 19:30 Barcelona va avea un meci nu foarte uşor pe teren propriu în compania lui Villarreal. În ciuda faptului că adversarul este unul de nivel mediu în La Liga cota pentru 1 solist este la acest meci de aproximativ 1.15. Dar tu poţi paria pe Messi & co. la o super cotă de 5, cu condiţia să n-ai cont la casa de pariuri care oferă această cotă îmbunătăţită.

Deschide cont AICI la Betfair şi scrie la cod promoţional ZFBN04. După aceea efectuează cea dintâi depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 1" la meciul Barcelona - Villarreal. Chiar dacă tu vei paria pe o cotă de 1.15, dacă pariul va fi câştigător miza pariată se va înmulţi cu 5.

Vei primi iniţial miza pariată sub formă de bani cash, iar după aceea suma de bani până la câştigul calculat cu cota îmbunătăţiă de 5 îţi va fi acordat sub formă de bonus.

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Dacă alegi să pariezi pe Barcelona şi să câştigi de 5 ori suma mizată nu te vei mai putea califica pentru bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona în partida cu Villarreal la o cotă de 5!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!