La Betano îți dăm banii înapoi dacă pierzi un singur meci pe bilet

Prin intermediul promoției ”Pierdere la limită”, Betano îți înapoiază banii pariați dacă pierzi un singur meci pe bilet. Eu, ca și parior, știu mai bine ca oricine cât de frustrante sunt acele situații în care te scoate un singur meci. La fel de bine știu că acest lucru se întâmplă mult mai des decât își imaginează mulți. Parcă este un făcut, dar se întâmplă din nou și din nou ca aproape toate pariurile să fie câștigătoare, mai puțin unul care pur și simplu nu vrea să iasă și care strică tot biletul. De aceea pentru mine promoția ”Pierdere la limită” de la Betano (D. 3311/ 18.12.2015) este mai mult decât binevenită deoarece îmi permite să recuperez măcar banii pariați dacă biletul meu este pierzător din cauza unei singure selecții greșite. Trebuie să ai totuși grijă fiindcă această ofertă nu este valabilă la orice tip de pariu multiplu, dar îți voi arăta mai jos exact ce pariuri se califică.

pierdere-la-limita.png

 

Ce tipuri de pariuri se califică pentru această promoție?

Biletul tău de pariuri trebuie să conțină între 5 și 10 selecții din fotbal sau baschet de cotă minim 1.65 fiecare. Oferta este valabilă doar la următoarele tipuri de pariuri:

  • fotbal: pariurile de tipul 1X2, sub/peste, GG/NG plasate pe competițiile: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, EURO 2016
  • baschet: pariurile de tipul victorie, handicap, sub/peste plasate pe competițiile Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket

Biletul tău trebuie să fie simplu, deci să aibă o singură variantă câștigătoare. Pariurile plasate în sistem sau cu bancheri nu pot lua parte la această promoție. Încă ceva important de care trebuie să ții cont: biletul trebuie să conțină doar pariuri pre-meci. Oricum nu știu câți pariori joacă bilete simple cu 5-10 selecții de la meciuri live, dar am zis totuși să-ți spun ca să știi.

Te avertizez să ai grijă și ce pariuri alegi pe bilet, pentru că dacă o selecție de-a ta primește cotă 1.00, atunci oferta nu va mai fi valabilă chiar dacă rămâi cu 5 selecții valide. Oricum la meciuri de fotbal și baschet se întâmplă destul de rar să ajungi într-o astfel de situație, mai ales când este vorba doar de tipuri principale de pariuri la competiții de top.

Suma maximă pe care o poți lua de pe urma promoției ”Pierdere la limită” este de 100 RON / bilet, dar poți beneficia de această ofertă de până la trei ori pe zi.

Ai întrebări legate de promoţie? Pe forumul agenţiei de pariuri Betano un operator îţi va răspunde la ele!

 

Click aici pentru a obţine bonusul Betano la prima depunere: 100% până la 200 RON!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi