La Barcelona a venit deja Moş Crăciun: Messi va semna noul contract pentru o sumă fabuloasă!

Messi i-a ţinut cu sufletul al gură pe şefii Barcelonei. Din vară se chinuie preşedintele Josep Bartomeu să-l convingă pe starul argentinian să semneze prelungirea contractului. Supărat că a autorităţile spaniole l-au condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare, Messi a vrut să plece de pe "Camp Nou". S-a răzgândit şi a anunţat, cu 10 zile înainte de Crăciun, că e de acord să semneze prelungirea contractului cu gruparea catalană până în 2021! 

Conform spaniolilor de la As, Messi va încasa un salariu anual de 35 de milioane de euro, fără alte prime şi procentele din drepturile de imagine. El ceruse acum o lună, când Manchester City făcea "marcaj" îndeaproape, 958 de mii de euro pe lună salariu, sumă "aruncată" însă pe piaţă de starul argentinian pentru a câştiga timp în negocierile cu clubul catalan. "Nu vreau să intru în istoria Barcelonei ca preşedintele care l-a pierdut pe Messi", a spus Josep Bartomeu. Preşedintele Barcei e mândru acum că a reuşit să-l convingă pe argentinian. 

Cristiano este un mare jucător, dar Messi este cel mai bun jucător din toate timpurile. La 29 de ani el este încă la un nivel înalt şi mai bun în fiecare zi. Vrem ca el să-şi încheie cariera la Barcelona,

---a anunţat Josep Bartomeu

Messi şi tatăl său au fost audiaţi în luna iunie pentru o fraudă de 4,1 milioane de euro. Suma care trebuia să ajungă în conturile Fiscului spaniol s-a acumulat în anii 2007, 2008 şi 2009 prin neplata taxelor pentru drepturile de imagine ale jucătorului. 

Presa din Spania scrie că Messi va semna noul contract chiar în ziua de Crăciun! Alături de Neymar, va fi cel mai bine plătit jucător de la Barcelona. Catalanii vor cheltui anual, doar pentru cei doi jucători, 140 de milioane de euro brut, în condiţiile în care bugetul Barcelonei este de 695 de milioane de euro. 

Lionel Messi se va căsători la începutul anului viitor cu Antonella Roccuzzo, partenera sa de viaţă. Surse apropiate căpitanului naţionalei Argentinei au declarat, pentru cotidianul "La Nacion", că "dacă există planuri de căsătorie, nu a fost stabilită încă nicio dată exactă". Messi şi Antonella trăiesc împreună din 2008. Ei au împreună doi băieţi, Thiago, de 4 ani, şi Mateo, de un an. Ambii s-au născut la Barcelona. 

 

Foto: Cosmin Iftode / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi