La asta nu te-ai fi gândit! Cine e aşteptat în 2017 la Arsenal

"Vrem o schimbare!", au strigat fanii echipei la meciurile lui Arsenal din acest sezon. 3 titluri în Premier League, 6 Cupe ale Angliei şi tot atâtea trofee în "Community Shield" a câştigat Arsenal cu Arsene Wenger pe bancă în cei 20 de ani de mandat ai antrenorului francez. În vârstă de 67 de ani, Wenger va pleca la sfârşitul actualului sezon cu un mare regret - nu a reuşit niciodată să câştige Champions League în cariera sa! 

Doritori care să-i ia locul lui Wenger se găsesc. Numele lui Ralph Hasenhuttl (managerul lui Leipzig) a fost primul vehiculat de presa din Anglia să vină pe "Emirates" din vară. Totuşi, cel ales este Massimiliano Allegri, care vrea să o lase pe Juventus după numai doi ani!! Presa din Italia scrie că acesta nu se mai înţelege cu şefii echipei, care nu i-au adus vara asta jucătorii pe care şi i-a dorit. Allegri (Foto: Sportpictures.eu) le-a reproşat din nou lucrul acesta la finalul Supercupei cu Milan, pierdută de campionii Italiei la penalty-uri. 

"Allegri (Foto: Sportpictures.eu) vrea să continue munca lui Arsene Wenger la Arsenal", scriu englezii, care dezvăluie că agentul antrenorului italian de 49 de ani s-a întâlnit deja cu şefii lui Arsenal pentru a pune la punct afacerea verii 2017. Englezii şi-au luat şi măsuri de siguranţă în cazul în care nu se înţeleg cu antrenorul lui Juve. Eddie Howe (managerul lui Bournemouth) şi antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone sunt următorii pe listă!! Cu siguranţă, la anul se vor face pariuri în Anglia cu cine îl va înlocui pe Arsene Wenger!.. 

Simeone e o altă surpriza de pe lista şefilor lui Arsenal. Antrenorul argentinian e de cinci ani la Atletico Madrid şi a câştigat tot ce se putea. Singurul trofeu din carieră care îi lipseşte lui Simeone (Foto:Sportpictures.eu) este Champions League - Atletico a pierdut de două ori în finală, în 2014 şi 2016.

Anul ăsta, Atletico a plecat prost în campionat - e pe locul 6, la 9 puncte în spatele marilor rivali de la Real Madrid, lideri cu 37 de puncte. Trupa lui Simeone a încheiat anul cu o victorie chinuită, 1-0 cu Las Palmas. Saul i-a salvat pe mulţi la pariuri cu golul marcat în minutul 59. 

PariuriX.com recomandă această casă de pariuri online! Încearc-o și vei primi un bonus atractiv pentru prima depunere!

Revenind la Arsenal, să spunem că şefii echipei îl preferă pe Allegri şi pentru că nu e foarte scump. "El este obişnuit să lucreze cu bugete mici şi şi-a demonstrat valoarea într-unul dintre cele mai importante campionate ale Europei", notează englezii. Ca jucător, Massimiliano Allegri nu a jucat niciodată în afara Italiei. Nu a făcut-o până acum nici ca antrenor, Arsenal fiind prima mare provocare pentru el în Europa. 

Allegri nu a fost un mare jucător şi s-a retras în 2003, la 36 de ani. În acelaşi an şi-a început cariera de antrenor la micuţa Aglianense, o echipă regională cu un stadion de 2500 de locuri. Prima echipă cu nume a fost Cagliari, pe care a preluat-o în 2008. S-a descurcat de minune şi după doi ani a acceptat propunerea lui Milan. Allegri (Foto: Juvefc.com) declanşat un imens scandal la echipă în iulie 2014, când a plecat val-vârtej şi a preluat-o pe Juventus la doar o zi după ce Antonio Conte a fost numit selecţionerul Italiei. 

Carte de vizită Massimiliano Allegri: 

AC Milan: - 1 titlu în Serie A (2010-2011)

                 - 1 Supercupă a Italiei (2011)

Juventus:  - 2 titluri în Serie A (2014-2015, 2015-2016)

                 - 2 Cupe ale Italiei (2014-2015, 2015-2016)

                 - 1 Supercupă a Italiei (2015)

                 - semifinalist UEFA Champions League (2015)

Individual: - de 2 ori antrenorul anului în Serie A (2011, 2015)

                 - câştigătorul trofeului "Enzo Bearzot" (2015)

                 - locul 3 în clasamentul celor mai buni antrenori de club din lume (2015)

 

Credeţi că Massimiliano Allegri poate face faţă unui campionat ca Premier League pe banca lui Arsenal?

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi