La 37 de ani, Diego Forlan a devenit vedetă în India, la Mumbai City. Va fi coleg cu românul Lucian Goian

Adi Mutu nu e singurul jucător care a fost atras de mirajul Indiei. La 37 de ani, Diego Forlan şi-a găsit fericirea la echipa Mumbai City. Fostul atacant de geniu de la Manchester United, Atletico Madrid şi Inter a rupt contractul cu Penarol după numai un an ca să le facă pe plac indienilor. Înţelegerea cu indienii e una mai puţin obişnuită, pentru că Forlan a semnat un contract iniţial pe...3 luni! Dacă cele două părţi se vor înţelege bine şi dacă Forlan îi va convinge pe indieni că încă se poate conta pe el, atunci contractul va fi prelungit. La Mumbai City, atacantul uruguayan va fi coleg cu românul Lucian Goian, sosit şi el în India în această vară.

Vor să crească fotbalul de aici, un lucru de înţeles având în vedere populaţia acestei ţări. Anul viitor, ei vor să-mi extindă contractul la şapte luni, apoi la un an,

---a spus Diego Forlan

Anul trecut, la 36 de ani, Forlan a câştigat Turneul "Apertura" cu Penarol, în Uruguay. Cel mai important titlu l-a obţinut însă în 2010, când a fost desemnat jucătorul Campionatului Mondial din Africa de Sud. Atunci, Forlan a câştigat "Gheata de Aur"cu 5  goluri reuşite de-a lungul turneului final. 

Între 2002 şi 2010, Diego Forlan a fost unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa. A câştigat titlul, Supercupa şi Cupa Angliei, cu Manchester United, a ieşit de două ori golgheter în Primera Division şi a câştigat Cupa UEFA şi Supercupa Europei, cu Atletico Madrid.

Mumbai City este a 9-a echipă din carieră pentru fostul internaţional uruguayan. Forlan nu este la prima destinaţie exotică - timp de un an, între 2014 şi 2015, a jucat pentru japonezii de la Cerezo Osaka. Forlan a fost în 2012 şi în România - a jucat în amicalul cu România, scor 1-1. Stelistul Bourceanu l-a avut atunci în grijă pe atacantul uruguayan. 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi