Un şomer din Brazilia s-a dat drept Neymar şi a şantajat o femeie care făcea videochat

Super-starul Barcelonei, Neymar îi face pe unii să-şi piardă minţile. E şi cazul unei fete din Brazilia, care a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de picior când a văzut că Neymar a abordat-o pe contul ei de socializare. Fata, obişnuită cu "spectacolele" de videochat, nu a avut o problemă să renunţe la haine şi să-i ofere "clientului" ei scene fierbinţi. Ce n-a ştiut ea e că în spatele monitorului nu se afla Neymar, ci un impostor. Acesta a filmat "şedinţele" împreună cu un complice, care l-a ajutat să creeze un profil fals al starului Barcelonei, şi a şantajat-o pe femeie că va face publice filmuleţele.

Mai înainte însă, cei doi au reuşit să o convingă să vină la o super-petrecere la Barcelona. "Neymar" a promis să o ajute cu urgentarea actelor şi i-a spus că are un prieten în Brazilia care poate face asta în schimbul a 100 de euro. 

Ne-a spus că trebuie să plătim 100 de euro, eu şi o prietenă, pentru a rezolva mai repede cu paşaportul. Pe urmă am început să vorbim...La început am spus nu, când mi-a cerut să mă dezbrac. Apoi mi-am dat jos bikinii şi sutienul...Chiar am crezut că este Neymar!,

---a povestit fata, sub protecţia anonimatului, pentru cei de la "Globo"

Poliţia a reuşit să-i dea de urmă impostorului. Carlos Antonio Rodrigues, un şomer din Brazilia în vârstă de 30 de ani, o aborda pe fată dintr-un internet cafe, din cartierul Minas Gerais. A fost săltat de poliţie împreună cu patronul clubului, care ulterior a fost eliberat. 

 

Foto: neymarjr.net

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi