L-au băgat în corzi. Boxerul marocan Hassan Saada a fost arestat la Rio pentru agresiune sexuală!

Boxerul marocan Hassan Saada a plecat cu gânduri mari la Olimpiadă, dar nu va mai urca în ring! La doar două zile de la sosirea în Satul Olimpic şi-a dat în petec şi s-a luat de femeile de serviciu. Conform presei de la Rio, boxerul marocan s-a năpustit asupra uneia dintre ele, a lipit-o de perete şi a încercat să o sărute. În plus, femeia l-a acuzat că a strâns-o de sâni şi că i-a arătat gesturi obscene. Imediat după ce a scăpat de agresorul ei, victima s-a dus glonţ la secţia de poliţie, iar după câteva minute Hassan Saada a fost săltat din camera în care se cazase în Satul Olimpic. Pugilistul marocan, care urma să urce în ring duminică, va vedea Olimpiada la televizor, după gratii - a fost plasat în arest preventiv pentru 15 zile, cât timp poliţia va stabili gravitatea faptei sale.

Organizatorii Olimpiadei de la Rio s-au gândit la toate. Au montat automate speciale cu prezervative în holul fiecărui bloc în care sunt cazaţi participanţii la marea competiţie a verii. În total, 450 de mii de prezervative s-au adus în Satul Olimpic pentru cei 10 500 de sportivi. Prezervativele se pot obţine gratuit de la automate, dar nu mai mult de două pe zi de persoană! 

Brazilienii n-au putut rezolva, însă, şi problema...hoţilor. Aceştia i-au "călcat" pe danezi, care s-au trezit fără telefoane, haine şi chiar cearşafurile de pe pat! Şi şeful delegaţiei a păţit-o - nu şi-a mai găsit iPad-ul.

Foto: oasport.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi