L-au ajuns blestemele lui Pantilimon. Pep Guardiola îi caută înlocuitor portarului Joe Hart

I-a venit rândul şi lui Joe Hart. Omul care l-a ţinut pe tuşă pe Costel Pantilimon nu este pe placul noului antrenor, Pep Guardiola, care îi caută înlocuitor. Englezii de la "Sunday Express" scriu că Guardiola nu are încredere că Hart este chiar cea mai bună variantă pentru poarta lui Manchester City şi a pus ochii pe portarul Barcelonei, Ter Stegen. Numai că preţul jucătorului german i-a lăsat mască pe şefii lui City - 80 de milioane de euro! Exact clauza de reziliere a lui Ter Stegen cu Barca. În aceste condiţii, scrie presa din Anglia, e greu de crezut că City va mai fi interesată de afacere, care ar reprezenta cel mai scump transfer din istorie pentru un portar! Recordul este deţinut de Bufon, pentru care Juventus a plătit Parmei în urmă cu 15 ani, 49,5 milioane de euro. "Preţul uriaş cerut de Barcelona a ucis interesul lui Man City", scrie "Daily Star". 

O altă variantă pentru adversara Stelei din play-off-ul Ligii ar fi Samir Handanovic de la Inter, mai cu seamă că antrenorul italienilor, Roberto Mancini (care a trrecut şi pe la City) e de acord să-l lase să plece pe portarul de 32 de ani. Guardiola are adversari importanţi în lupta pentru portarul lui Inter. Bogaţii de la PSG au licitat şi ei pentru Handanovic şi oferă 23,6 milioane de euro. 

În altă ordine de idei, Jesus Navas e pe picior de plecare de la Manchester City. E dorit în Spania de fosta sa echipă, Sevilla, care le oferă englezilor un preţ bun - 7,1 milioane de euro. Guardiola poate renunţa la Navas. Tocmai l-a transferat pe Leroy Sane de la Schalke, pentru care englezii au plătit aproape 44 de milioane de euro. 

Foto: soccer-daily.net

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi