L-a vrut PSG, Juve și Man United! Unde l-a împrumutat Bayern pe Renato Sanchez

Trei mari echipe s-au bătut vara asta pe puștiul de 19 ani, Renato Sanchez. Rând pe rând, Manchester United, Juventus, AC Milan, PSG și Monaco s-au arătat interesate de mijlocașul portughez al lui Bayern Munchen. 37 de milioane de euro a fost cea mai bună ofertă pentru portughez (foto: fcbayern.com), și a venit de la Juventus. Până la urmă, italienii s-au mulțumit doar cu Douglas Costa. 

Surpriza a venit în ultima zi de transferuri. Englezii de la Swansea au anunțat că s-au înțeles cu Bayern Munchen pentru un împrumut al lui Renato Sanchez, cu opțiune de cumpărare definitivă după un an. De afacere s-a ocupat chiar antrenorul Paul Clement, nimeni altul decât fostul secund al lui Carlo Ancelotti la Munchen. Iar cum relația dinter cei doi a rămas una excelentă, italianul și-a dat acordul pentru mutare. 

Renato Sanchez este văzut la Swansea înlocuitorul perfect pentru Gylfi Sigurdsson, mijlocașul islandez vândut vara asta la Everton pentru 48 milioane de euro. Înainte ca Bayern și Swansea să se înțeleagă pentru el, Renato Sanchez a cerut clubului să fie lăsat să plece împrumut la Werder Bremen. Bavarezii refuză însă să facă afaceri cu orice echipă din Bundesliga. ”Dacă el rămâne la echipă, sunt mulțumit. Dacă pleacă, nu e nicio problemă”, a spus Ancelotti.

Bayern face bani buni și din împrumuturi. Conform presei din Anglia, Swansea va plăti pentru împrumutul lui Renato Sanchez (foto: fcbayern.com) pe un an nu mai puțin de 7 milioane de euro! Mai mult decât un transfer definitiv al unui fotbalist mai mare de ani la orice echipă din Europa. 

Afacerea a fost super-vizată de președintele lui Bayern, Uli Hoeness - cel care a uimit într-un interviu recent acordat presei germane. El e de părere că prețul actual al jucătorilor este unul uriaș în comparație cu valoarea lor reală!..Hoeness (foto: wikipedia.org) a făcut aluzie și la ultimul transfer al lui PSG - Neymar, devenit cel mai scump jucător din istorie cu cei 222 milioane de euro plătiți de francezi.

"Sunt convins că niciun jucător din lume nu valorează mai mult de 100 milioane de euro în acest moment! Eu unul nu aș dori să cheltuiesc această sumă pentru nimeni, chiar și dacă aș dispune de atâția bani. Este mult prea mult și scandalos!", a spus președintele lui Bayern Munchen. Iar dacă nici ”bătrânul vulpoi” Uli Hoeness nu are dreptate, atunci cine?..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi