KYC - Verifică contul de pariuri online în 30 de zile !!!

KYC - Know Your Customer și verificarea contului de pariuri online. Citește legea, dacă nu ai chef, urmărește site-ul pariurix.com. Vei găsi articole care tratează toate subiectele sensibile și prezintă cele mai comune probleme și rezolvarea acestora.

Am constatat surprins că sunt mulți pariori care nu știu că trebuie să își verifice identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare. Mai grav este că unii ignoră complet nenumăratele mail-uri de avertizare primite din partea caselor de pariuri. apoi îi văd pe forumuri cum urlă că au fost furați. Unii sunt proști de felul lor, alții pur și simplu nu au fost suficienți de informați.

Deschide cont și descoperă top 5 agenții de pariuri sportive online licențiate recomandate de PariuriX.com!

 

Agențiile nu te fură, ți-o ”furi” singur

Imediat după ce trec cele 30 de zile în care i-a durut undeva de avertismentele primite, se ”activează” și constată indignați că le-a fost închis contul de pariuri și că nu își mai pot recupera banii de pe el. ”Ăștia sunt niște hoți, niște mafioți, mi-au furat banii”. Aceasta e replica pe care o aud cel mai des în astfel de situații.

Nu, agențiile nu te-au furat. Este un articol din lege - 129 alineatul (5) din Decizia nr. 111, din data de 24 februarie 2016 – conform căruia conturile de pariuri neverificate în termen de 30 de zile de la înregistrare vor fi închise. Este ușor de rezolvat procesul KYC. De asemenea, fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului fără să mai ai posibilitatea de a le recupera. Deci atenție, banii nu rămân la agenții. Ele nu câștigă nimic din treaba asta, doar respectă legea și atât.

Sigur, dacă ai fi dat un minim de importanță mesajelor primite, atunci ai fi știut asta deja. Nu este ca și cum agenția ascunde informațiile acestea. Din contră, majoritatea trimit minim 4-5 mail-uri de atenționare, doar că unii nu se obosesc să le citească.
 

Ai de plătit impozit, deci statul vrea să știe cine ești

Dar până la urmă, de ce această strictețe? De ce ține morțiș statul și operatorul să știe cine se ascunde în spatele monitorului? Statul vrea să știe al cui e contul pentru că ai de plătit impozit. O dată pe an trebuie să te duci la ANAF și să plătești impozit (în cele mai multe cazuri 1%) pe sumele retrase în anul precedent. Sper că știai asta, altfel e cam nasol. Mai multe informații despre impozitele la pariuri și cum se plătesc acestea găsești aici: https://pariurix.com/cum-declari-castigurile-din-pariuri-si-cum-depui-declaratia-200-la-anaf.html


Spălare de bani și verificare vârstă

Plus că un cont (de orice fel) pe care se pot stoca bani se încadrează și prin alte sfere legislative. Cum ar fi prevenția spălării de bani. Probabil că vei râde auzind asta. Dar gândește-te în felul următor. Dacă conturile ar fi anonime, sau dacă s-ar facilita deschiderea lor de pe date false, nu crezi că ar apărea băieții deștepți care să le folosească și pentru activități mai puțin curate?

Operatorii trebuie să verifice conturile pentru a se asigura că jucătorii au vârsta minimă legală. Așa cum am mai spus, recomand să vă apucați de pariuri doar după 20 de ani, după ce mai prindeți puțin din simțul răspunderii. CLICK AICI pentru a afla mai multe informații despre pariurile în rândul minorilor.
 

Operatorii online vor să își cunoască clienții

KYC - Know Your customers, adică cunoașteți clienții. Dacă tu ai o afacere, nu vrei să știi cine sunt clienții tăi? Mai ales când ai câteva reguli interne care trebuiesc respectate? În primul rând este interzis ca aceeași persoană să aibă mai mult de 1 cont la o agenție. La fel nu este permis ca mai multe persoane din aceeași casă sau aceeași familie să aplice pentru aceeași ofertă. Verificând identitatea clienților se previne abuzul față de ofertele promoționale.

Pariază la această casă de pariuri! Nu vei fi dezamăgit!

Câteva cuvinte de final

Deci ce să ții  minte: verificarea identității de pariuri este obligatorie prin lege. Până nu verifici contul nu vei putea depune sume mai mari de 200€. Dacă nu l-ai verificat în 30 de zile, atunci pa-pa cont și te aștept să te plângi ce nenorocit e operatorul că ți-a furat banii. Nu am vorbit prea mult despre procesul de verificare în sine, dar asta pentru că am mai scris un articol separat pe care chiar te rog să îl citești (găsești link-ul la începutul acestui articol)

În încheiere îți voi arăta și câteva poze ca să vezi cum este bine și cum nu este bine să trimiți documentele solicitate:

Ți-ai făcut verificarea contului? Cum a mers?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!