Dan Petrescu a antrenat-o gratis pe Kuban Krasnodar

Dan Petrescu şi secundul moldovean Emil Caras nu au primit niciun ban în cele 4 luni petrecute pe banca celor de la Kuban Krasnodar, unde bate vântul falimentului. Echipa e la retrogradare în Liga a doua din Rusia, cu doar 20 de puncte adunate în 18 etape. 

Cât am stat la echipă, nu am primit un ban, dar aşa e la mai multe echipe din Rusia. Eu sper totuşi ca în viitorul apropiat clubul se va achita faţă de noi. E un mixt de mai mulţi factori - lipsa financiară, lotul făcut în pripă, greşelile noastre, a staff-ului tehnic, poate şi lipsa norocului,

---a declarat Emil Caras

Pentru a reveni la Kuban, Petrescu şi Caras și-au reziliat contractele cu chinezii de la Jiangsu Suning. Cei doi au mai antrenat echipa în perioada 2009-2012, când au promovat-o în prima ligă şi apoi au calificat-o în cupele europene. 

Poate era mai bine dacă rămâneam în China, fiindcă am lăsat echipa pe locul doi. Avea rezultate, avea un parcurs destul de bun, dar în acel moment şi Dan Petrescu şi eu am simţit nevoia de a pleca, eram prea departe de casă,

---a mai spus secundul lui Dan Petrescu 

Ruşii de la Kuban trebuiau să-i plătească despăgubiri lui Dan Petrescu pentru rezilierea contractului, dar cele două părţi au ajuns la o înţelegere, scrie presa din Rusia. Astfel că antrenorul român va încasa lunar câte 20 de mii de euro până în martie 2017, în cazul în care nu îşi va găsi echipă. Din momentul în care va semna cu o nouă echipă, Kuban nu-i va mai datora niciun ban. Dan Petrescu a renunţat astfel la clauza contractuală ce îi obliga pe ruşi să-i achite salariul integral în cazul demiterii.

 

Foto: Valics Lehel / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!