Kovacic la Milan? E posibil, zic italienii. 7 milioane de euro i-a cerut Florentino Perez prietenului său, Galliani

Italienii de la AC Milan îl vor pe Mateo Kovacic de la Real Madrid, dar spaniolii au cerut timp de gândire. Numai bine, pentru că nici noii șefi chinezi ai Milanului nu se grăbesc să arunce cu banii. Până să vândă clubul, Berlusconi a supervizat aducerea a trei jucători la echipă, Leonel Vangioni, Gianluca Lapadula și Gustavo Gomez, iar acum investitorii chinezi vor să cheltuie mai cu "frână" bani.

Gazzetta dello Sport scrie că Adriano Galliani încearcă să-i convingă pe șefii săi că aducerea lui Kovacic ar fi cea mai mare realizare vara asta. Dacă îi vor da acceptul, transferul s-ar putea face foarte repede, pentru că Galliani l-a sunat deja pe bunul său prieten de la Real, Florentino Perez. Acesta a confirmat în presa spaniolă interesul italienilor pentru mijlocașul de 22 de ani. Pentru AC Milan nu ar fi o cheltuială așa mare. 7 milioane de euro au cerut șefii Realului pentru Kovacic, care ar urma să plece împrumut. Italienii îl pot cumpăra definitiv după un an.

Și marii rivali de la Juventus continuă să se miște pe piața transferurilor. Mai nou, campionii Italiei au pus ochii pe Youri Tielemans, de la Anderlecht. Conform spaniolilor de la fichjaes.net, belgienii au cerut 15 milioane de euro pentru mijlocașul de 19 ani dorit, la un moment dat, și de Mourinho la Manchester United. Negocierile sunt la început, dar mutarea are toate șansele să se facă, mai ales că șefi lui Anderlecht nu se opun unei plecări. Nici Tielemans nu mai vrea să stea în Belgia, el declarând nu de puține ori că își dorește o nouă provocare la o echipă de top din Europa. 

Foto: express.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi