Klopp și Wenger se bat pe un jucător de la Real! Duminică, se văd în campionat

Și Jurgen Klopp, dar și Arsene Wenger trăiesc cu frica în sân că i-ar putea pierde până la sfârșitul perioadei de transferări pe cei mai buni jucători. Până acum Phillippe Coutinho și Alexis Sanchez au rămas pe loc, dar se poate întâmpla ca ei să plece de la o zi la alta. Iar gândul ăsta le dă fiori celor doi. (foto: fourfourtwo.com) 

Presa din Anglia scrie că atât Klopp, cât și Wenger au pus ochii pe același jucător - Lucas Vazquez! Ambii se bazează pe faptul că atacantul Realului și-a manifestat nemulțumirea vara asta vizavi de faptul că ”joacă” mai mult pe banca de rezerve...Nici în meciul de debut în noul sezon din Primera nu s-a întâmplat altfel, atacantul de 26 de ani fiind trimis în teren de Zidane în ultimele 10 minute, în locul lui Gareth Bale. Victoria era deja rezolvată, așa că Vazquez nu prea a mai avut multe de făcut.  

În sezonul trecut ”Zizu” l-a folosit în doar 12 partide titular pe tânărul atacant, care n-ar spune nu unei schimbări. Lucas Vazquez a ajuns la Real la 16 ani, dar nu a avut același noroc ca și Isco și Asensio - jucători mult mai bine văzuți pe ”Bernabeu”.

Jucătorul Realului are nevoie de meciuri în picioare, iar în acest moment nimeni nu-i poate garanta că se va întâmpla asta. Vazquez a fost totuși în campionatul trecut prima variantă pentru Zidane în momentul în care Gareth Bale sau Benzema erau accidentați.

Cotat în acest moment pe piața transferurilor la 15 milioane de euro, Vazquez (foto: facebook) ar putea pleca de la Real Madrid pentru minim 40 milioane de euro. Pe ultima sută de metri, în cursa pentru el a intrat și Newcastle! 

Vazquez e dorit cu insistență de antrenorul Rafa Benitez (foto: nufc.co.uk), care vrea să-și întărească atacul pentru bătăliile care vor urma în Premier League. Și, în condițiile în care spaniolul și-a stabilit ca obiectiv o cupă europeană, nu-i exclus să asistăm la o surpriză. 

Până să ajungă să se bată în oferte pentru Lucas Vazquez, Arsenal și Liverpool se vor bate pe teren! Duminica asta, Wenger vine cu trupa lui pe ”Anfield” pentru meciul începutului de an în Anglia. În sezonul trecut, ”tunarii” au ieșit rău din dubla cu Liverpool. După ce au câștigat cu 3-1 pe propriul teren, jucătorii lui Jurgen Klopp (foto: liverpoolfc.com) s-au impus și pe ”Emirates” cu 4-3.

La această casă de pariuri, Liverpool este favorită cu o cotă de 2.20, în vreme ce Arsenal are 3.35 la victorie. Marea majoritate a jurnaliștilor englezi merg pe o victorie a gazdelor, la capătul unui meci cu cel puțin trei goluri... La casele de pariuri online legale recomandate de noi o miză pe goluri de ”peste 3,5” are cota 2.55. 

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciul etapei din Premier League, Liverpool vs Arsenal!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!