Prevăzător, Klopp i-a găsit înlocuitor lui Coutinho: e din Olanda și costă 60 mil euro!

Barcelona și-a întețit pressing-ul asupra lui Liverpool pentru transferul lui Phillippe Coutinho, iar brazilianul e în joc de glezne. Catalanii au trimis o delegație la Londra în frunte cu directorul general Oscar Grau, Raul Sanllehi și Javier Bordas - aceștia având misiunea să se întoarcă neapărat cu jucătorul brazilian la Barcelona.

Barcelona a oferit inițial 80 milioane de euro pentru Coutinho (foto: liverpoolfc.com), dar catalanii și-au dat seama că nu vor avea sorți de izbândă și au ridicat licitația. Acum, Barca e dipusă să plătească și 110 milioane de euro în schimbul internaționalului brazilian de 25 de ani. 

Dacă transferul se va face, Phillippe Coutinho va deveni al doilea cel mai scump jucător vândut vreodată de Liverpool, după Luis Suarez în 2014 - cedat, de asemenea, la Barcelona pentru 82 milioane de euro. Discuțiile sunt în toi, deși Klopp a anunțat că nu va renunța cu niciun chip la starul său. Totuși, germanul își ia măsuri de precauție și ”sondează” piața. The British Star scrie că Liverpool a trimis un om în Olanda care să negocieze cu Ajax pentru Hakim Ziyech (foto: facebook.com/pg/officialhziyech)

60 milioane de euro a oferit Liverpool pentru mijlocașul marocan de 24 de ani al ”lăncierilor”. Ziyech nu este o necunoscută pentru Jurgen Klopp - antrenorul german l-a mai vrut la începutul acestui an, dar atunci englezii s-au lovit de un refuz categoric. Ziyech a crescut în Olanda și și-a început cariera profesională la Heerenveen, unde performanțele sale au atras repede atenția. Așa se face că după alte două sezoane Twente a plătit în 2014 pentru el 3,5 milioane de euro.

Mijlocașul marocan s-a descurcat de minune și la Twente, reușind să marcheze 34 de goluri în 76 de partide. Șefii lui Ajax au realizat imediat că ar fi o greșeală să-l piardă, iar în august 2016 Hakim Ziyech (foto: facebook.com/pg/officialhziyech) a ajuns pe ”Amsterdam Arena” în schimbul a 11 milioane de euro. 

Un mijlocaș foarte creativ, marocanul a jucat un rol extrem de important sezonul trecut pentru Ajax, el fiind de bază pentru lăncieri și în disputele din Europa League, unde a reușit să stabilească un record. Ajax a bătut-o pe Lyon în meciul tur din semifinale cu 4-1, iar trei din pasele decisive au fost ”opera” lui Ziyech! Nimeni până la el nu a mai reușit asta în semifinala sau în finala unei competiții de Europa League. 

În sezonul trecut mijlocașul marocan a bifat 10 goluri în 42 de meciuri, reușind totodată nu mai puțin de 20 de pase decisive. 3834 de minute în total a bifat în campionatul trecut Ziyech, care dacă se va transfera la Liverpool nu are voie să mai joce în cupele europene.

Mijlocașul marocan (foto: facebook.com/pg/officialhziyech) a evoluat deja pentru Ajax în actualul sezon din Champions League, împotriva francezilor de la Nice, în turul trei preliminar. Astfel, el va fi spectator în meciurile din grupe în cazul în care Liverpool trece în play-off de nemții de la Hoffenheim. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!