Klopp e dorit la Bayern, germanul zice pas. Casillas și Dembele - pe ”radarul” englezilor

Pentru prima dată după mulți ani, se vorbește din nou de trecerea lui Jurgen Klopp la Bayern! Bavarezii au mai încercat să-l aducă pe Klopp la Munchen în 2006, pe când o antrena pe FC Mainz. Atunci, Franz Beckenbauer încă mai era președinte la Bayern și el a fost cel care a venit cu propunerea. Între timp, Klopp s-a înțeles cu Dortmund, unde a scris istorie până se mute în Premier League.

În vârstă de 50 de ani, Jurgen Klopp (foto: liverpoolfc.com) a semnat în 2016 un contract de șase ani cu Liverpool, dar imediat după instalarea oficială antrenorul german a spus că pleacă singur dacă nu câștigă titlul în trei ani. Pe asta s-au bazat cei de la Bayern, se pare, când au început să se intereseze de Klopp. Agentul său, Marc Kosicke a vorbit despre acest subiect într-un interviu acordat celor de la Sport1. 

”Șefii lui Bayern și Jurgen încă se înțeleg bine și au vorbesc constant. Da, e adevărat, el își poate încheia cariera ca antrenor la Munchen, chiar dacă nu a mai antrenat-o niciodată pe Bayern. Încă nu am vorbit cu el despre acest interes. Dar posibilitatea de a aantrena unul dintre cele mai mari cluburi ale Europei este, desigur, o onoare și o ofertă extrem de atrăgătoare. Nimic nu e imposibil. Dar Jurgen încă mai are un contract lung...Iar în momentul de față, el nu se gândește decât la Liverpool”, a spus Kosicke.

Declarația agentului lui Klopp (foto: liverpoolfc.com) are darul de a-i liniști pe fanii englezilor, iar presa scrie că oricum ar fi Jurgen Klopp va mai rămâne pe ”Anfield” cel puțin încă un sezon. Iar dovada că antrenorul lui Liverpool are planuri mari înPremier League e faptul că se gândește la jucătorii de care mai are nevoie la echipă. În primul rând, Klopp are în vedere un portar cu experiență. Iar pe lista germanului la loc de cinste se află fostul ”galactic” Iker Casillas! Ajuns la 36 de ani, actualul portar al lui FC Porto este văzut de Klopp omul ideal pentru marile bătălii din sezonul viitor. 

Jurnaliștii englezi scriu că Iker își dorește din tot sufletul să-și încheie cariera la o echipă mare din Anglia, iar oferta lui Liverpool este perfectă. Deja lui Casillas i-a fost oferit un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Se pare că afacerea este parafată în proporție de peste 80 la sută.

Casillas și Klopp (foto: liverpooloffside.sbnation.com) s-au întreținut amical chiar la sfârșitul meciului retur din optimile Champions League, partidă în care fostul ”galactic” a pus lacăt la poartă. Transferul lui Iker Casillas ar putea însemna sfârșitul aventurii pe ”Anfield” pentru Simon Mignolet și Danny Ward, spaniolul urmând să se bată pentru locul de titular cu Loris Karius. A doua variantă luată în calcul de Klopp este Gianluigi Donnarumma, dar portarul lui Milan va fi foarte greu de transferat în condițiile în care el și-a prelungit înțelegerea cu gruparea din Serie A până în 2021. 

Atacul este și el vizat de Jurgen Klopp, iar brazilianul Talisca este principalul vizat în ”fereastra” de transferuri din vară. Potrivit turcilor de la Fanatik, fotbalistul în vârstă de 24 de ani (foto: bjk.com.tr) nu mai vrea să rămână la Beșiktaș - unde a fost împrumutat de către Benfica. Afacerea nu va fi, însă, deloc ușoară pentru Liverpool.

Beșiktaș poate activa până la finalul acestui sezon opțiunea de transfer definitiv a lui Talisca pentru 21 milioane de euro, caz în care englezii ar trebui să scoată mult mai mulți bani din cont pentru a-i convinge pe bașkani. Iar turcii sigur vor cere foarte mulți bani, odată ce vor activa clauza de transfer definitiv.

”Talisca este jucătorul nostru, vom face o mișcare pentru al păstra aici și după finalul acestui sezon. Nu pot să spun mai multe acum, dar vom reveni la acest subiect la momentul potrivit”, a spus plin de mister președintele lui Beșiktaș, Fikret Orman.

Klopp are și varianta de rezervă, una la fel de grea sau poate chiar mai grea..Astfel, Don Balon scrie că antrenorul lui Liverpool e interesat și de Ousmane Dembele (foto: twitter), care nu a impresionat de la sosirea lui la Barcelona. Arsenal, Liverpool și Atletico Madrid sunt și ele interesate de tânărul atacant francez.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi