Klopp betonează poarta. Ce jucător mai aduce Liverpool pentru 80 mil euro

Marile grupări din Premier League continuă lupta pentru jucătorii pe care vor să-i transfere în iarnă. Bineînțeles, mulți dintre aceștia sunt doriți de mai multe echipe, iar asta va face foarte interesantă disputa. Astfel, Liverpool și Tottenham au pus ochii pe Samir Handanovic. Chinezii de la Inter au auzit de interesul englezilor și încearcă să-l convingă pe portarul sloven să semneze prelungirea contractului în condiții mai avantajoase. 

Actualul contract al lui Handanovic se termină în vara lui 2019, ceea ce îl face și mai atrăgător pentru grupările din Premier League. Presa din Anglia scrie că portarul lui Inter a fost la un pas să se mute în Premier League acum doi ani. Atunci, contractul cu Inter a fost puțin ambiguu, iar acum gruprea italiană vrea să se asigure că nu se va mai repeta asta. 

Atât Liverpool, cât și Tottenham au vrut să-l transfere pe Handanovic (foto: facebook) în această vară, dar Inter a reușit să ”pareze” ofertele englezilor promițându-i jucătorului sloven că îi va fi mult mai bine la Inter în viitor. Jurnaliștii italieni au aflat că agentul lui Handanovic, Fali Ramadani s-a întâlnit deja cu reprezentanții mai multor echipe interesate de serviciile portarului. Printre aceștia au fost, desigur, și responsabili ai cluburilor Liverpool și Tottenham, iar întâlnirile s-ar fi desfășurat într-un hotel din Londra. 

În vârstă de 33 de ani, Handanovic a fost prima variantă pentru înlocuirea lui Hugo Lloris la Tottenham. Președintele Daniel Levy s-a temut vara asta că îl va pierde pe portarul francez. În ceea ce o privește pe Liverpool, Jurgen Klopp a vrut să se asigure că nu va avea probleme pe acest post având în vedere campania din Europa, dar și lupta pentru titlu în Anglia. 

Liverpool nu a renunțat nici la ideea aducerii lui Virgil Van Dijk (foto: southamptonfc.com). Fundașul central olandez a fost foarte aproape de o mutare pe ”Anfield” în această vară. Afacerea a picat în ultimul moment, după ce Southampton a ridicat brusc prețul pentru fotbalistul de 26 de ani. Părțile se înțelese pentru 55 milioane de euro, dar apoi ”sfinții” au cerut 70 milioane. Liverpool nu a fost pregătită pentru acest răspuns și, presată de timp, l-a ratat pe Van Dijk. 

Presa din Anglia scrie că, acum, Liverpool a pregătit 80 milioane de euro ca să nu-l mai rateze pe fundașul olandez. Iar lipsa unui fundaș solid în fața lui Mignolet s-a văzut cel mai bine în ultima înfrângere - de fapt un ”supliciu” pe terenul lui Man City: 0-5! Aguero, Jesus și Leroy Sane (ambii cu câte două goluri) l-au albit pe JUrgen Klopp, iar germanul nu vrea să mai trăiască asemenea șocuri în viitor.

Daily Star scrie că, de fapt, transferul lui Virgil Van Dijk (foto: southamptonfc.com) la Liverpool a căzut din cauza noilor proprietari ai lui Southampton - un grup de oameni de afaceri chinezi. Clubul nu a avut nevoie de bani din vânzarea olandezului pentru a aduce noi jucători la echipă și noii proprietari au blocat afacerea.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi