Kim Kardashian viitoarea preşedinte a Statelor Unite? Cota este incredibilă!

kim-kardashian.jpg

Nici n-a fost ales noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii că agenţiile de pariuri vin cu oferta pentru viitoarele alegeri prezidenţiale, cele din 2020.

Dacă în urmă cu 4 ani pe vremea aceasta Donald Trump avea cota 150 pentru câştigarea alegerilor recente, în prezent noul preşedinte al SUA este mare favorit să câştige peste 4 ani, cota acestuia la agenţia de pariuri online Unibet (deschide cont acum) fiind 2.50. Principalul său contracandidat pare a fi Mike Pence, cel care va fi vicepreşedintele SUA în următorii ani.

Cu şansa a treia porneşte Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite având cota 8 pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din 2020.

Din postura în care a pornit Trump în urmă cu 4 ani, adică cu o cotă de 151, îi avem pe Ben Carson (neurochirurg), Jeb Bush (fiul fostului preşedinte George Bush), Nikki Haley şi Scott Walker.

Dintre opţiunile disponibile la Unibet cea mare cotă o are Kim Kardashian. Cunoscuta actriţă, fotomodel şi vedetă de televiziune primeşte cota 251 pentru ca la vârsta de 40 de ani să câştige alegerile prezidenţiale din SUA.

În final vă prezint întreaga ofertă pentru câştigătorul alegerilor prezidenţiale din SUA de la Unibet

presedinte-sua.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!