Kerber, favorită la casele de pariuri în semifinala cu Halep. Simona: ”Trebuie să fiu calmă!”

Simona Halep a ”distrus-o” pe Karolina Pliskova și a ajuns pentru prima dată în semifinale la Melbourne. Mai are doar un pas până la marea fericire - primul titlu de Grand Slam din carieră. Și, după meciul cu Pliskova, liderul clasamentului mondial are șanse uriașe să câștige trofeul. După foarte multă vreme, Simona a demonstrat o voință și o concentrare de fier - după ce a pierdut primele trei game-uri ale meciului, a revenit incredibil și a câștigat 9 game-uri la rând!

La finalul meciului, Simona (foto: sportpictures.eu) a explicat cum a fost resimțit întâlnirea cu Pliskova, pe care o conduce acum cu scorul de 6-2 în întâlnirile directe. "Mă bucur să fiu în semifinale. Am mai fost în semifinale în 2008, la juniori. Pentru mine contează acest lucru. Nu a fost cel mai bun start de meci, am știu că trebuie să restartez. Am servit bine, totul a mers conform planului pentru mine. Cred că sunt destul de solidă la retur. E foarte important să fac adversarul să se îndoiască. Am dominat și am trimis-o în spatele terenului”, a spus Halep la interviul de pe teren, la finalul partidei.   

Românca e conștientă de dificultatea meciului cu Angelique Kerber, o jucătoare pe care a întâlnit-o de 8 ori până acum. Iar cele două și-au împărțit victoriile frățește..Nemțoaica (foto: wikipedia.org) are, însă, un ușor ascendent moral - ea a câștigat ultimele două meciuri cu Halep. 


  
Rezultatele înregistrate în meciurile dintre Simona Halep și Angelique Kerber: 
  
 2009 - Turneul de la Saint Raphael. Victorie Simona Halep: 5-7, 6-2, 7-5 
 2014 - Doha, finală. Victorie Simona Halep: 6-2, 6-3 
 2015 - Toronto, turul trei. Victorie Simona Halep: 6-3, 5-7, 6-4 
 2016 - FedCup. Victorie Angelique Kerber: 6-2, 6-2 
 2016 - Wimbledon, sferturi. Victorie Angelique Kerber: 7-5, 7-6(2) 
 2016 - Toronto, semifinale. Victorie Simona Halep: 6-0, 3-6, 6-2 
 2016 - Cincinnati, semifinale. Victorie Angelique Kerber: 6-3, 6-4 
 2016 - Turneul Campioanelor, grupe. Victorie Angelique Kerber: 6-4, 6-2

Simona (foto: sportpictures.eu) știe cum o poate face pe Kerber să se încline în fața ei. ”Va fi un meci diferit cu Kerber. Returnează bine, trebuie să mă deplasez mai bine, să fiu calmă și să încerc să domin meciul așa cum am făcut-o în a două parte a partidei cu Pliskova. Darren mă ajută pentru că mă face să întru relaxată pe teren. Îi mulțumesc pentru acest lucru. Și le mulțumesc și australienilor. Mă bucur să fiu aici", a spus Halep înaintea meciului cu Kerber, programat joi dimineață, dar nu înainte de ora 07.00.

Bookmakerii o preferă pe Angelique Kerber în întâlnirea cu Halep. La această casă de pariuri românca are cota 2.16 la victorie. Nemțoaica este în continuare favorită și la câștigarea trofeului, cu o cotă de 2.50, în vreme ce Halep are 3.50. 

 Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe semifinala dintre Halep și Kerber de la Australian Open!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!