Share

Pronostic pentru Ken Onishi - Anton Desyatnik, ITF Turcia F34, 14.09.2017

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Sep 2017 18:36 284 0
Logo Ken Onishi
Logo Anton Desyatnik
Ken Onishi
Anton Desyatnik
VS
11:00 14 Septembrie 2017
ITF Turcia F34

Analiză și informații pentru Ken Onishi v Anton Desyatnik

Turneul ITF Turcia F34 este unul destul de mic în această săptămână, de doar 15.000 de dolari, valoarea minimă admisă de Federaţia Internaţională de Tenis. 
Aici însă în Ţara Semilunei lucrurile stau extrem de bine în ceea ce priveşte tenisul. S-a investit masiv în terenuri de sport, în tot ce înseamnă infrastructură adiacentă, şi recent în Istanbul s-a construit Koza World of Sports, cea mai mare academie din Europa, unde are loc anual turneul ATP 250, anul acesta câştigat de Cilic. 
Acum ne aflăm însă în Antalya, pentru o competiţie mai mică, disputată în cadrul hotelului Starlight Resort. Şi aici sunt nişte condiţii foarte bune, complexul având 11 terenuri, toate acoperite de zgură. 
Tabloul de concurs arată bine, în special deoarece aici este Patricio Heras, fost tenismen de top, pe lângă el mai fiind prezenţi Ivan Nedelko, Omar Giacalone sau Bastian Trinker. 

Ken Onishi este un japonez de 21 de ani, locul 732 ATP, un sportiv care se declară fan al zgurii. 
Ken însă a jucat destul de mult şi pe hard în acest sezon, cu rezultate notabile, gen un sfert de finală la ITF Hong Kong F6, unde însă nu i-a făcut faţă deloc lui Niki. 
Pe zgură nu a avut mari performanţe, exceptând o competiţie foarte bună, acum două luni la ITF Slovacia F1, unde are semifinală, trecând de Ricci sau Nejedly, pentru a fi învins de Dubrivnyy. 
Forma sa a continuat şi la ITF Slovacia F2, unde i-a pus mari probleme lui Boltz, până la urmă un fost tenismen de top 300, pierzând în 6-7 în decisiv. 
Recent, forma sa a mai scăzut, el venind aici după două înfrângeri consecutive, una destul de îngrijorătoare, 5-7 în decisiv cu Szintai, sportiv ce nu a fost vreodată în top 100. 
Aici: 

- 6-7 7-6 6-0 cu Jannis Kahlke, câştigând 70% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 6 şanse de break (2 salvate) 

Anton Desyatnik este un rus de 21 de ani, tenismen fără clasament însă care anul trecut ocupa poziţia 829 ATP. 
Anton este considerat talentat, de fapt fiind produsul academiei Pam Shot din Barcelona, însă anul acesta a suferit o accidentare care l-a ţinut mult timp pe margine. De altfel, Desyatnik este la doar al 6-lea turneul din 2017 aici, revenind abia în aprilie în tenisul profesionist. 
De remarcat este că Anton este specialist pe hard, nicidecum pe zgură, şi 4 dintre cele 5 turnee disputate au fost pe această suprafaţă dură. Iar rezultatele au lipsit complet, el netrecand vreodată de calificări, de aici şi lipsa de puncte şi implicit clasament. 
De zgură a jucat doar la ITF Spania F11, acolo retrăgându-se după un 1-6 cu Artunedo. 
Aici în calificări a trecut cu destul de emoţii de Uryson şi de Shirafuji, iar pe tabloul principal: 

- 5-7 6-2 6-3 cu Turini, câştigând 67% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 7 şanse de break (3 salvate) 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Ken Onishi VS Anton Desyatnik: Ken Onishi castiga

Ken Onishi nu a sosit într-o formă prea bună aici în Turcia, însă în primul meci mi s-a părut foarte solid. Chiar dacă acea partidă a durat peste 3 ore, oponentul său, Kahlke era în formă solidă, şi a jucat la un nivel ridicat. Iar Onishi putea să câştige inclusiv primul set, însă a ratat 7 mingi de break. Anton Desyatnik este la al 6-lea turneul din 2017, fiind prima oară când trece de calificări. Evident, are scuza că a fost accidentat până în aprilie, însă forma sa nu a dat semne că ar creşte în aceste luni. În primul tur aici l-a învins pe Turini, meciul sezonului pentru rus. Totuşi, consider că Onishi are un ritm de joc mult mai ridicat, astfel pronosticul meu merge pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Ken Onishi castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

49

Castigate:

38

Pierdute:

10

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici