Share

Pont Japonia: Kawasaki - Vegalta Sendai : Trei puncte vitale pentru gazde în lupta la titlu

Ponturi Fotbal

Cota: 1.67

Adaugat de: Daniel F.

13 Oct 2017 22:23 412 0
Logo Kawasaki Frontale
Logo Vegalta Sendai
Kawasaki Frontale
Vegalta Sendai
VS
09:00 14 Octombrie 2017
Japonia , J1 League

Analiză și informații pentru Kawasaki Frontale v Vegalta Sendai

Astăzi, începând cu ora 09:00 a dimineții propun un pont din prima ligă japoneză și mă refer la meciul dintre Kawasaki - Vegalta Sendai contând pentru runda cu numărul 29.
Kawasaki este o echipă ce luptă an de an la titlu, dar care  în ultimii 20 de ani are doar 2 trofee de campioni. În campionat ocupă în prezent poziția a-2-a la 5 puncte de liderul Kashima cu 6 etape înainte de final. Ca de obicei acasă este una din cele mai în formă echipe , chiar cea mai în formă în acest sezon. Cu golghetărul japonez Yu Kobayashi aflat în mare formă, ajutat din linia mediană de jucători precum Hiroyuki Abe , Nakamura,Hasegawa, echipa joacă foarte bine pe plan ofensiv. Chiar și fundașii precum Elsihno și Taniguchi își pun amprenta în jocul ofensiv cu peste 20 de goluri marcate în toate competițiile. Cu toate astea echipa a reușit să piardă calificarea în semnfinalele  Ligii Campionilor Asiei. După un rezultat de 3-1 acasă cu rivala Urawa, a urmat o înfrângere 4-1 în retur , fiind una dintre puținele înfrângeri ale acestui sezon. Pentru acest meci antrenorul Toru Oniki nu se va putea baza pe Hiroyuki Abe și Yuto Takeoka.


Echipa Probabilă: Jung , Elsinho , Nara , Taniguchi , Kurumaya , Neto , Moriya, Nakamura , Hasegawa, Ienaga , Kobayashi.


Vegalta Sendai este o echipă de nivel mediu în J1 League, care are rezultate mai mult decât bune ținând cont de valoarea lotului și puterea financiară. În prezent ocupă locul 12 și se află la 8 puncte de zona retrogradării , obiectivul echipei fiind menținerea în prima ligă. Jucătorii importamți pentru echipă sunt atacanții Crislan și Naoki Ishihara ajutați din spate de Okuno , Nakano și Mita. Cele două echipe s-au întâlnit și săptămâna trecută în semnifinalel cupei, unde Vegalta s-a impus acasă cu 3-2, dar a pierdut în retur cu 3-1. Absențe: Kanakubo , Nagato , Shingo  ,Schmidt , Shiihashi.


Echipa probabilă:  Seki , Kobayashi , Hiraoka , Oiwa , Hachisuka , Okuno, Mita , Ryang , Nakano , Crislan , Ishihara.

 

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Atletico Madrid  la o cotă mărită de 9.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției


Descoperă multe alte promoții atractive valabile în weekend-ul 13 - 15 octombrie!

Pont Kawasaki Frontale vs Vegalta Sendai: Victorie Kawasaki și peste 1,5 goluri

După cum spuneam echipele s-au întâlnit foarte recent ,iar Kawasaki a ieșit câștigătoare la fel ca și în turul de campionat. Kawasaki are un atac foarte bun , în fiecare meci marcând minim un gol acasă, dar de obicei nu se opreșste la un gol. Gazdele au nevoie de cele 3 puncte dacă vor să mai spere la titlu și nu cred că oaspeții de astăzi au forța să-i oprească. Pontul meu este 1 și peste 1,5 goluri la o cotă de 1,67 oferită de Betano.

Pont pariuri: Victorie Kawasaki și peste 1,5 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Daniel F.

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel F.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0