Share

Pont WTA Mallorca (Q): Katharina Hobgarski – Beatriz Haddad Maia

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Ionuț Mitu

18 Iun 2017 10:32 704 0
Logo Katharina Hobgarski
Logo Beatriz Haddad Maia
Katharina Hobgarski
Beatriz Haddad Maia
VS
12:00 18 Iunie 2017
Calificări WTA Mallorca

Analiză și informații pentru Katharina Hobgarski v Beatriz Haddad Maia

Săptămâna următoare vom avea un nou turneu interesant, pe iarba de la Mallorca, turneu dotat cu premii de 250.000 de $ la care vor lua startul jucătoare extrem de bune pe această suprafață.

Momentan se dispută calificările și ne-am oprit asupra meciului dintre nemțoaica Hobgarski și jucătoarea din Brazilia, Haddad Maia.

 

Katharina Hobgarski împlinește astăzi 20 ani și este la cea mai bună clasare a carierei, locul 266 mondial.

Suprafața favorită nu este iarba, ea întelegându-se mai bine cu zgura dar sunt convins că va face tot posibilul să iasă cu capul sus din acest meci.

Un singur meci are disputate pe iarbă, și acela pierdut. A fost învinsă de Krejsova în 3 seturi, 3-6 6-3 6-2.

A fost primul tur de calificare al turneului de la Hertogenbosch, dar Katharina nu a reușit să ducă evoluția bună din primul set până la capăt.

Spuneam că pe zgură s-a descurcat mai bine, dar aici condițiile jocului se schimbă total și trebuie să se adapteze acestor factori.

Jocul este mult mai rapid, serviciul este un factor ce poate influența deciziv un meci și de asemenea la contactul cu iarba mingea sare înșelător. Sunt caracteristici interesane și nu cred că germanca are asemenea calități încât să țină cont de toate aceste schimbări.

 

Beatriz Haddad Maia este o braziliancă în vârstă de 21 ani, intrată în top 100 după o ascensiune fulminantă în ultima vreme.

Ultimele 2 luni au fost senzaționale pentru ea, cu turnee excelente disputate pe zgură.

A dezvoltat un joc minunat, învingând multe jucătoare de top. Aceste victorii i-au permis să câștige finală la Cagnes Sur Mer, să facă semifinală la Bol, sfert de finală la Praga și să intre pe tabloul principal la Roland Garros.

Așadar, o formă excelentă pentru Beatriz care poate continua și pe iarbă.

Deși va fi primul meci al ei pe iarbă din acest an, serviciul bun pe care îl are și returul extraordinar pot face foarte ușor diferența în acest meci.

Din punctul meu de vedere, Beatriz nu are cum să rateze tabloul principal la acest turneu și consider că în acest meci adversara nu este atât de puternică să o poată opri.

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat Katharina Hobgarski VS Beatriz Haddad Maia

Un meci prin care Beatriz va încerca să înceapă bine și sezonul de iarbă și să se obișnuiască cu condițiile suprafeței. Vine după un sezon excelent de zgură, dar consider că are capacitatea de a se organiza astfel încât să facă trecerea cât mai ușor de la acea suprafață lentă la una total diferită, iarba. Servicul poate fi o armă letală pentru ea. A servit excelent și pe zgură, lucru care mă face să cred că va continua în același ritm. Ținând cont că iarba favorizează serviciul, nu cred că Beatriz va avea multe game-uri în care își va pierde serviciul. Problema se pune pe serviciul adversarei și dacă va reuși să returneze bine mingile venite. Dacă va reuși acest lucru, atunci își poate face meciul simplu și îl poate încheia în 2 seturi, acesta fiind și pronosticul pe care îl ofer. Nu cred că Beatriz va dori să îi facă vreun cadou Katharinei de ziua ei și o va învinge în 2 seturi.

Pont pariuri: Beatriz Haddad Maia 2-0

Miza: 9/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici