Kamer Qaka, jucătorul lui FCSB! Câți bani l-a costat pe Becali albanezul

În plină luptă pentru titlu, Gigi Becali i-a adus lui Dică un super-jucător. Așa cum a anunțat înainte de meciul cu Botoșani, Kamer Qaka a acceptat să semneze cu FCSB. În schimbul fotbalistului albanez (foto: sport.ro), cei de la CSM Poli Iași vor primi 440.000 de euro plus un procent de 15% dintr-un viitor transfer. 

Qaka va face miercuri vizita medicală la București, după care va merge la ”Palat” să semneze hârtiile cu Becali. "Cu implicarea noastră, am reușit două obiective: prin infuzia masivă de noi jucători și prin aducerea tandemului Stoican-Trică. Am reușit performanță de a accede în play-off, iar prin suma pe care o încasează acum prin transferul lui Qaka, Poli Iași primește o gură de oxigen", a declarat impresarul Arcadie Zaporojanu, omul care s-a ocupat personal de transferul lui Qaka la FCSB.

Alegerea clubului din Iași este una puțin ciudată, în condițiile în care de jucătorul albanez era interasată și Udinese. Și, potrivit jurnalistului Gianluca di Marzio, italienii erau dispuși să plătească pentru Qaka 700.000 de euro. Din această sumă, 100.000 de euro ar fi intrat în conturile grupării moldovene imediat după ce albanezul ar fi bifat 20 de prezențe în campionat. 

Și CFR Cluj a fost interesată de Kamer Qaka (foto: sportpictures.eu), dar ardelenii nu au putut ține pasul cu cei de la FCSB în ceea ce privește suma licitată. În vârstă de 23 de ani, albanezul a atras atenția marilor grupări din Liga 1 Betano cu prestațiile sale din acest sezon.

Până la transferul la CSM Poli Iași, Qaka a jucat numai pentru echipe din Norvegia, printre care și Valerenga. La FCSB, albanezul va semna un contract pe 5 ani. "Miercuri merg la analize. Dacă avionul nu se prăbușește în această seară, sunt la București! E un transfer extraordinar. Steaua are o mare istorie, joacă des în Champions League. E un mare pas înainte pentru cariera mea, cel mai mare pe care l-am făcut până acum", a declarat Qaka pentru site-ul norvegian Nettavisen.

De atacantul albanez (foto: sportpictures.eu) erau interesați și cei de la Zaragoza, dar spaniolii ofereau mai puțin decât FCSB, inclusiv în ceea ce privește salariul. Qaka a confirmat ofertă primită din Spania. ”Da, e adevărat că Zaragoza s-a interesat de mine. Dar oferta lor nici măcar nu se apropia de ceea ce am primit la București!", a dezvăluit Kamer Qaka. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!