Kaiacul românesc a intrat la apă! Federația internațională a suspendat tot lotul României pentru Olimpiadă din cauza scandalurilor de dopaj!

Zicala populară "Nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase", nu mai e de actualitate în lotul de kaiac-canoe al României. Astăzi, Federația Internațională i-a suspendat 1 an din toate competițiile pe sportivii români, așa că Olimpiada de la Rio va rămâne doar un vis frumos...La care bărcile românești nu vor mai ajunge. Sumedenia de cazuri de dopaj care i-au avut în prim plan pe kaiacistii români au cântărit greu în decizia forului internațional, care și-a fundamentat hotărârea pe baza raportului trimis de Agenția Națională Anti-Doping din România.

"Meldonium" e substanța care i-a oprit pe români din drumul către Rio. Rând pe rând, sportivii din lotul de kaiac-canoe al României au picat testul doping. Și cel mai valoros sportiv al lotului a călcat pe bec: campionul mondial Liviu Dumitrescu a fost depistat cu o substanță interzisă, un hormon de creștere a masei musculare.

De subliniat e faptul că suspendarea de 1 an este cea mai mică pedeapsă prevăzută în aceste cazuri de dopaj.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi