JUVENTUS testează "piața" din România: campioana Italiei a pus ochii pe jucătorul de 21 de ani al lui Dinamo, Dorin Rotariu!

Puștiul lui Dinamo, Dorin Rotariu ar putea ajunge la Juventus! Presa din Italia, care l-a lăudat pe jucătorul lui Andone după victoria cu 4-1 în fața Astrei, scrie că Rotariu este supervizat de scouterii italieni de mai multă vreme. Italienii mai scriu că mutarea nu se va face acum, ci poate la anul, dar cu condiția ca Rotariu să-i convingă pe șefii lui Juve că merită investiția.

La Dinamo, Rotariu e coleg de cameră cu Laurențiu Brănescu. Portarul lui Dinamo a fost unul dintre remarcații partidei în care trupa lui Andone a umilit-o cu 4-1 pe campioana Astra, chiar la Giurgiu. "Juve este și visul meu", a dezvăluit Brănescu la finalul meciului cu Astra.

Eu aş fi fericit pentru Rotariu, dacă va ajunge la Juve. Chiar glumeam într-o seară şi îi spuneam, pentru că suntem colegi de cameră, cum ar fi să jucăm împreună în Champions League. Mi-aş dori pentru el să ajungă acolo, pentru că e un club mare, acum l-au achiziţionat şi pe Higuain. Deci chiar se gândesc la mai mult decât câştigarea campionatului Italiei, vor să se impună şi în Europa

zice Laurențiu Brănescu

Rotariu a ajuns la Dinamo în 2012, de la Poli Timișoara. A fost promovat la prima echipă un an mai târziu și a adunat până acum 118 meciuri în tricoul lui Dinamo, în toate competițiile. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi