Juventus oferă 26 milioane de euro pentru jucătorul lui Lucescu, Axel Witsel

Presa din Italia scrie că Juventus este decisă să facă o ultimă ofertă celor de la Zenit St. Petersburg pentru Axel Witsel. Internaţionalul belgian, însurat cu o română din Sibiu, a mai fost dorit de campioana Italiei în vară, dar afacerea a căzut în chiar ultima zi de transferuri. Acum, italienii sunt dispuşi să plătească 26 de milioane de euro pentru Witsel, cu 6 milioane mai mult decât au oferit în vară. Blaise Matuidi, de la PSG, şi Nemanja Matic, de la Chelsea, sunt variantele de rezervă în cazul în care italienii îl ratează şi acum pe mijlocaşul belgian în vârstă de 27 de ani. 

Mai puţin de un an mai are Axel Witsel contract cu Zenit, mai exact până pe 30 iunie 2017. În cazul în care ruşii nu-i vor da drumul, Juventus va aştepta până la vară, când îl va lua liber de contract, mai scriu italienii. Internaţionalul belgian e văzut o soluţie ideală pentru înlocuirea lui Pogba, reîntors vara asta la Manchester United pentru o sumă record în istoria fotbalului.

Pentru Juventus, surpriza ar putea veni din partea lui Everton, unde Witsel e dorit cu insistenţă de antrenorul Ronald Koeman. La începutul verii, Everton a făcut o ofertă concretă, de 28 de milioane de euro, dar afacerea a căzut din cauza lui Mircea Lucescu, cel care le-a spus şefilor de la Zenit că Witsel face parte din planurile lui de viitor. "IL Luce" are nevoie de internaţionalul belgian şi în continuare, dar acesta nu mai vrea cu niciun chip să rămână la Zenit, unde a ajuns în 2012. La 23 de milioane de euro este cotat Witsel de către nemţii de la transfermarkt.de.

Italienii mai au o variantă, "de lux" - Cesc Fabregas. Mijlocaşul lui Chelsea este dorit de Juventus în schimbul cedării lui Bonucci, dar cu condiţia ca englezii să mai plătească şi 55 de milioane de euro. 

 

Foto: russianfootballnews.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi