Juventus își asigură spatele în apărare: l-a transferat pe marocanul Mehdi Benatia de la Bayern

Marocanul Mehdi Benatia s-a săturat să facă tușa la Bayern Munchen. Venit la Bayern în 2014 de la AS Roma, Benatia vrea să se reîntoarcă în Italia. Bavarezii au fost de acord cu marocanul, chiar dacă acesta mai are contract cu Bayern până în 2019. Nemții nu vor renunța, însă, definitiv la apărătorul marocan - îl va ceda sub formă de împrumut celor de la Juventus. 20 de milioane de euro va plăti Juve, conform italienilor de la "Gazzetta dello Sport", iar Benatia va avea un salariu de aproape 3 milioane de euro pe sezon.

Juve va transfera în contul nemților în prima fază 3 milioane de euro, iar dacă Benatia va confirma și va evolua constant în campionatul Italiei, atunci italienii îl vor transfera definitiv și vor plăti restul de 17 milioane. Se are în vedere un contract pe 4 ani, iar șefii lui Juve l-au asigurat pe impresarul lui Benatia că jucătorul său va avea tot sprijinul clubului, ceea ce nu s-a întâmplat până acum la Bayern Munchen. 

Fundașul de 29 de ani cu 31 de selecții în naționala Marocului este al treilea transfer perfectat în această vară de italienii de la Juventus, după Miralem Pjanic și Dani Alves.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi