Juventus îl vrea pe noul Ibrahimovic. Ajax cere 23,5 milioane euro pe Kasper Dolberg

Juventus l-a găsit pe noul Ibrahimovic. E danez, puternic, foarte tehnic şi la locul potrivit de fiecare dată în faţa porţii. Kasper Dolberg are doar 19 ani, dar deja este curtat de marile cluburi ale Europei. Juventus nu vrea să-l piardă şi încearcă să-l transfere în ianuarie, anunţă presa din Italia. 

Calităţile sale au făcut ca tânărul atacant să fie considerat la Ajax urmaşul starului Ibrahimovic. Cei doi mai au ceva în comun - ambii au fost descoperiţi de John Steen-Olsen, scouterul de nădejde al "lăncierilor". Viktor Fisher şi Christian Eriksen sunt ceilalţi doi mari fotbalişti pe care Olsen a pus ochii pe când aceştia erau doar nişte puşti. Pe Dolberg l-a adus la Ajax în ianuarie anul trecut, atunci când acesta a semnat un contract valabil 3 ani. Evoluţiile sale i-au convins pe olandezi, astfel că Ajax i-a oferit vara asta prelungirea înţelegerii până în 2021 cu o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Italienii nu au nicio problemă din asta şi le-au făcut deja olandezilor o ofertă. 

Pe jucătorul lui Ajax a pus ochii şi Everton, echipa antrenată de olandezul Ronald Koeman. Acesta a rămas în relaţii bune cu gruparea olandeză şi speră să-i convingă pe şefii echipei că Anglia i se potriveşte mai bine lui Kasper Dolberg, care sezonul ăsta a marcat 8 goluri în 12 etape. Şefii lui Ajax şi-au dat seama că au în "curte" o mină de aur şi au anunţat că Dolberg nu pleacă de la echipă pentru mai puţin de 23,5 milioane de euro.

Românii pot da peste Kasper în preliminariile Mondialului din 2018. Tânărul atacant a debutat în naţionala mare a ţării sale în meciul cu Kazahstan, câştigat cu 4-1 de danezi. Din cauza incidentelor de la meciul cu Polonia, tricolorii vor juca fără spectatori partida cu Danemarca de pe 26 martie, anul viitor. 

 

Foto: gazzamercato.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi