JUVENTUS a făcut PJACA vara asta! Croatul MARKO PJACA a devenit cu acte în regulă jucătorul campioanei Italiei. "Vreau să-i fac fericiți pe fanii lui Juve"

Marko Pjaca a ajuns în "curtea" lui Juventus. Italienii au făcut anunțul oficial pe site-ul clubului, unde au scris că transferul jucătorului croat s-a făcut definitiv în schimbul a 23 de milioane de euro. Italienii vor plăti banii în 2 rate pentru Pjaca, care a semnat un contract pe 5 ani. Pjaca le-a transmis un mesaj fanilor campioanei Italiei.

Îmi doresc să câștig campionatul și Cupa Italiei și să merg cu Juventus cât mai departe în Liga Campionilor. Eu voi încerca să mă antrenez cât mai bine și să dau totul pe teren. Sper să-i fac cât mai fericiți pe fanii echipei,

a spus Marko Pjaca 

Internaționalul croat a primit la Juventus tricoul cu numărul 20 - același cu cel purtat la naționala Croației, dar și la ultima sa echipă, Dinamo Zagreb. Pjaca este al patrulea super-transfer reușit de cei de la Juve vara asta, după Miralem Pjanic, Dani Alves și Mehdi Benatia.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi