Juve pregătește 65 mil euro pentru doi jucători. Unul e de la Barca!

Juventus a câștigat titlul anul trecut în Serie A, dar a ratat trofeul pe care și-l dorea cel mai mult - Champions League. Italienii speră să dea lovitura în acest sezon, dar pentru asta antrenorul Max Allegri mai are nevoie de jucători care pot oricând reprezenta o soluție în teren. Șefii lui Juve au demarat săptămâna asta negocierile cu Liverpool pentru Emre Can (foto: liverpoolfc.com), văzut de Allegri o variantă bună în condițiile în care el poate evolua atât ca mijlocaș, cât și ca apărător.  

Fotbalistul de 23 de ani a refuzat deja prelungirea contractului cu gruparea de pe ”Anfield” și se pregătește pentru transferul la Juve, care oferă 25 milioane de euro în schimbul lui - cu 5 milioane mai puțin decât suma la care a fost evaluat de către șefii lui Liverpool. O altă problemă ar fi temperamentul jucătorului...Sezonul trecut, Can a făcut cele mai multe faulturi dintre toți jucătorii din Premier League, 70, fiind considerat cel mai agresiv jucător! 

El compensează însă cu celelalte calități ale sale - mereu cu fruntea sus, calm și precis la posesie, puternic în lupta umăr la umăr și foarte rapid atunci când se demarcă. Aceste ”atribute” au făcut din Emre Can jucătorul ideal pentru Allegri, dar și pentru Klopp - care nu prea vrea să renunțe la el. Cu siguranță, însă, el va fi vândut dacă Juve va veni cu o ofertă apropiată de cerințele englezilor. 

Italienii sunt atenți, în același timp, și la ”piața” din Spania - de unde îl vrea pe Sergi Roberto (foto: fcbarcelona.com). Reprofilat de Luis Enrique ca fundaș după plecarea lui Dani Alves, jucătorul de 25 de ani e dorit și de marile puteri din Anglia, Chelsea și Man United! Campioana Italiei are totuși avantajul că a licitat prima, Juve fiind dispusă să achite imediat clauza de reziliere a lui Sergi Roberto cu Barcelona în valoare de 40 milioane euro. 

Fotbalistul catalan, care poate juca la mijlocul terenului, dar și în apărare, a bifat sezonul trecut 47 de apriții în tricoul ”extratereștrilor”. Sport.es scrie că Sergi Roberto și-ar dori să rămână pe ”Camp Nou”, dar că dorește să fie titular în mod constant.

Sergi Roberto (foto: fcbarcelona.com) va avea o întrevedere cu șefii Barcei (la care va participa și antrenorul Ernesto Valverde) pentru a discuta despre viitorul său la echipă. În caz că nu primește răspunsurile pe care le așteaptă, cu siguranță că Sergi Roberto (foto: fcbarcelona.com) va lua serios în calcul transferul la Juventus.

Antrenorul Max Allegri îl consideră o variantă ideală pentru înlocuirea lui Stephan Lichtsteiner, în cazul în care elvețianul va dori să plece. Informația a fost confirmată și de Fotball Italia, care dezvăluie că Jose Maria Orobitg, agentul lui Sergi Roberto, a avut deja o primă rundă de discuții cu oficialii Barcei în această săptămână.

Catalanii l-ar fi asigurat pe Orobitg că intenționeză extinderea acordului cu Sergi Roberto (foto: fcbarcelona.com) până în 2021, dar fotbalistul are nevoie de garanții suplimentare din partea lui Valverde. E puțin probabil, totuși, ca antrenorul Barcelonei să-i ofere locul de titular meci de meci, așa că cel mai probabil negocierile cu Juventus vor continua până când cele două părți vor cădea de acord. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi