Juve în sferturile Ligii, după un meci de infarct pe Wembley. Spurs, bară în min. 90!

Lui Tottenham îi putea crește enorm cota după returul cu Juve, care le-ar fi adus jucătorilor lui Pochettino mult visata calificare în sferturile Champions League. Puțini le dădeau șanse să meargă mai departe englezilor după tragerea la sorți, iar pe teren italienii au demonstrat asta. Nu, însă, fără probleme...Pentru că jucătorii lui Allegri au fost nevoiți să revină de la 0-1, după reușita sud-coreeanului Son din minutul 39. 

Tottenham, echipa neînvinsă pe propriul teren în toate competițiile de 17 partide, a avut mai întâi noroc la faultul în careu al lui Vertonghen asupra lui Douglas Costa, pe care centralul polonez Marciniak s-a văzut că nu îl vede..

A fost faza pe care italienii i-au reproșat-o arbitrului polonez și la începutul reprizei secunde, în care Juventus s-a precipitat în dorința de a da un gol cât mai repede. Până la urmă, le-a ieșit, iar responsabili au fost cele două staruri din atac - Dybala și Higuain. Inexistenți pe parcursul primei reprize, argentinienii au lovit de două ori în trei minute și au făcut liniște pe ”Wembley”. Tottenham a avut șansa să împingă partida în prelungiri, dar englezii au dat-o în bară în minutul 90!

După meciul incredibil făcut în Anglia, campioana Italiei poate spera la câștigarea mult râvnitului trofeu după o secetă de 22 de ani - din 1996 nu s-a mai încoronat Juve ”regină” în competiția supremă a cluburilor din Europa. Trupa lui Allegri poate avea un sezon fabulos - este în continuare în cărți pentru titlu în Serie A și are posibilitatea să câștige Cupa Italiei pe 9 mai, în finala cu AC Milan. 

Iată, mai jos, un montaj cu cele mai importante momente din returul de pe ”Wembley”.

Juventus merge la braț cu Man City în sferturile Champions League. Ca și calificați după meciul tur cu Salzburg (câștigat cu 4-0), ”cetățenii” au lăsat-o mai moale pe propriul teren și le-au permis austriecilor să obțină o victorie nesperată cu 2-1. Așadar, până acum cunoaștem primele patru echipe calificate în sferturile Ligii: Real Madrid, Liverpool, Juventus și Manchester City. Nebunia continuă săptămâna viitoare, cu ultimele patru dispute: Beșiktaș - Bayern Munchen (în tur 0-5), Barcelona - Chelsea (1-1), Manchester United - Sevilla (0-0) și AS Roma - Șahtior (1-2). 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!