Jurnal de pariuri online - ce pot face cu un depozit minim la Sportingbet (ziua 2)

După prima zi a jurnalului "Ce pot face cu un depozit la Sportingbet.ro" am rămas cu 35.45 RON şi urmează să primesc în cursul acestei zile 30 de rotiri gratuite, asta pentru că am pariat pe scorul corect al meciului de aseară de la Munchen, dar am mai şi plasat trei pariuri live pe acelaşi joc. Puteţi beneficia şi voi de această promoţie la meciul de astăzi de la Madrid. Cu doar 8 RON (minim) investiţi veţi primi 30 de rotiri gratuite care valorează în total 30 RON. 

Jurnal ce pot face cu un depozit minim la Sportingbet - ziua 1

Rotirile gratuite au fiecare valoare de 0.50 RON, aşa că deşi am pierdut ieri circa 5 RON astăzi am primit rotiri de 15 RON. Din aceste rotiri gratuite am făcut 16.15 RON.

runde-gratuite.JPG

După ce am jucat cei 16.15 RON o dată (condiţie de rulaj) am rămas cu 11.80 RON care se adaugă la 35.45 RON avuţi înainte. Astfel după ziua 1 banca mea este de 51.6 RON, asta deşi ieri am pierdut trei pariuri din patru plasate.

balanta.JPG

Astăzi am mai multe beneficii cu pariul de mai jos pe Meciul zilei 13.05.2015 Real Madrid vs Juventus.

pariu-meciul-zilei-13052015.JPG

1. Beneficiez de promoţia meciul zilei şi mâine o să primesc alte 30 de rotiri gratuite, asta după ce voi mai plasa diseară încă 3 pariuri live pe meciul Real Madrid - Juventus. Urmăriţi articolul după ora 21:00 dacă vreţi să vedeţi ce pariuri joc. 

Vezi detalii despre promoţia "Meciul zilei" AICI

2. Am primit 20 de puncte bonus la concursul Pariorul lunii (participă aici GRATUIT la acest concurs cu premii săptămânale de 4.520 RON)

pariorul-lunii.JPG

3. Mai plasez o variantă la concursul Predictorul Fotbalului (poţi juca şi tu la acest concurs AICI)

predictorul-fotbalului-13052015.JPG

4. Particip şi la etapa de mâine de la Predictorul CM de hochei (participă şi tu acum şi dacă pronostichezi corect rezultatele la cele patru meciuri vei primi 3 lozuri răzuibile). 

predictorul-cm-de-hochei.JPG

Deschide cont la Sportingbet aici şi ia un bonus de până la 400 RON la pariuri sportive!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!