Jumbo Poker: premii totale de 25,000$! Competitia incepe astazi!

Jumbo Poker este o competitie lunara organizata de Paradise Poker, aceasta fiind camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide cont aici). Aceasta este formata dintr-o serie de turnee care pune la bataie lunar premii de 25,000$, in conditiile in care investitia voastra este una minima. Deoarece astazi, 1 Septembrie 2014, incepe o noua etapa, va prezentam in cele ce urmeaza tot ce trebuie sa stiti despre Jumbo Poker. 

jumbo-poker.png

Cum particip in competitia Jumbo Poker?
1. In primul rand trebuie sa va deschideti un cont AICI (daca nu aveti deja).
2. Apoi trebuie sa intrati in sectiunea de poker. Acest lucru se face accesand penultima optiune din meniul din stanga sus de pe pagina principala a site-ului.
3. De aici descarcati programul Paradise Poker, dupa care il instalati. Trebuie sa va logati cu datele contului pe care tocmai l-ati deschis. Dupa ce va alegeti un pseudonim puteti incepe sa va jucati. Fondurile contului vostru Sportingbet vor fi disponibile automat in Paradise Poker, fara a fi necesar sa faceti vreun transfer.
4. In aplicatia Paradise Poker aveti sectiunea “Turnee programate”. Aici veti gasi o lista cu turneele Jumbo Poker disponibile. Alegeti turneul dorit si dati click pe “Inscrieti-va”.

In ce consta competitia, care sunt taxele de inscriere si care sunt premiile?
Competitia este formata dintr-o serie de turnee zilnice (cate un turneu in fiecare zi la ora 21:00). La fiecare din aceste turnee inscrierea costa numai 10 centi iar premiul pus in joc este de 750$. Singura exceptie il reprezinta turneul de luni, acolo unde inscrierea este gratuita iar premiul total este de 300$.

program-jumbo-poker.png

Asta inseamna ca astazi, luni 1 Septembrie 2014, chiar la primul turneu din competitia Jumbo Poker puteti participa gratuit! Joaca acum!

In total, in decurs de o luna, sunt oferite premii totale de peste 20,000$. Insa pe langa banii pe care-i puteti acumula la fiecare turneu mai exista un mod sa castigati o suma consistenta de bani. La fiecare turneu acumulati un anumit numar de puncte, iar jucatorii din top100 la sfarsitul lunii impart intre ei suma de 5,000$. Jucatorul de pe primul loc castiga in mod garantat 1,000$. 

Cum se calculeaza clasamentul lunar?
la fiecare turneu primiti un anumit numar de puncte in functie de pozitia ocupata. Locul 1 primeste 500 puncte, iar pentru fiecare loc inferior ocupat, primiti cu un punct mai putin decat jucatorul clasat in fata voastra. Pentru locul 2 primiti 499 puncte, pentru locul 10 primiti 491 puncte si tot asa. Jucatorii care ajung la masa finala primesc si un punctaj bonus. Locul 1 ia 150 puncte, iar urmatorii jucatori cu cate 10 puncte mai putin decat jucatorul din fata lor (locul 2- 140, locul 3 - 130 ... locul 10 - 60). 

Nu trebuie sa va jucati toate turneele din luna pentru a avea sanse la premiile puse in joc in clasamentul final. Se iau in considerare doar cele mai bune 10 punctaje reusite de voi in luna respectiva. Deoarece premiile oferite sunt destul de mari, iar taxele de inscriere sunt chiar mici, nu ptea aveti ce pierde! Iar astazi puteti participa chiar gratuit in primul turneu al lunii.

Participa si tu acum in competitia Jumbo Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi