Jucătorul lui PSG, Serge Aurier i-a salvat viaţa unui jucător din Mali în meciul din preliminarii

Au fost scene de groază la meciul din preliminariile Mondialului din 2018 dintre Coasta de Fildeş şi Mali. În minutul 19, jucătorul lui FC Rostov, Moussa Doumbia a fost contrat dur de către un adversar şi a căzut inconştient pe gazon. Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie după incident şi nu au realizat că Doumbia este într-o stare critică. Noroc cu Serge Aurier, jucătorul lui PSG, care şi-a dat seama că e grav şi a sărit să-i acorde primul ajutor fotbalistului din Mali. Aurier a îngenuncheat imediat şi i-a băgat degetele în gură lui Doumbia, pentru ca acesta să nu-şi înghită limba şi să se sufoce. A fost manevra care i-a salvat viaţa fotbalistului lui Rostov, care a fost apoi transportat de urgenţă la spital. 

Doumbia a căzut și a fost la un pas să-şi înghită limba. Serge i-a salvat viaţa şi îi mulţumim cu toţii pentru intervenţia sa rapidă. E incredibil că nimeni nu vorbește despre modul în care un jucător din Coasta de Fildeş i-a salvat viaţa altuia din Mali. Toată lumea a vorbit doar despre meci, şi nu e normal,

---a spus antrenorul naţionalei din Mali, Fousseni Diawara

Aurier şi Doumbia au zburat împreună la Paris la începutul săptămânii - Aurier pentru a se prezenta cât mai repede la antrenamentul lui PSG, iar Doumbia să-şi continue drumul spre Rusia, la echipa sa de club. 

Am călătorit împreună la Paris, dar nu am vorbit în niciun moment de ceea ce s-a întâmplat. El a lăudat echipa şi jocul nostru şi a spus că meciul a fost un derby. Nimic mai mult. Putem spune că suntem rude acum..Nişte veri, ceva..,

---a spus Serge Aurier

La sfârşitul lunii trecute, Serge Aurier a fost condamnat la două luni de închisoare în Franţa. De asemenea, el va trebui să plătească şi o amendă de 21.000 de euro. Jucătorul lui PSG a fost arestat după ce a insultat un polițist și a fost violent cu oamenii legi.Totul s-a întâmplat în luna mai a acestui an, când Aurier a plecat dintr-un club de noapte din Paris. Cel mai probabil, însă, fundașul echipei antrenate de Unai Emery va face muncă în folosul comunității. E pedeapsa pe care o va solicita avocatul jucătorului la apel.

 

Foto: Twitter

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi