Jucătorii români de poker fac spectacol în WCOOP 2017

România a câștigat încă 3 titluri mondiale online în World Championship Of Online Poker (WCOOP). Două dintre acestea au trecut în fața celui mai mare scor înregistrat până acum de utilizatorul ”'politm69”, scrie ro.pokernews.com. Românul care ”prestează” pe PokerStars sub culori britanice, Mihai Croitoru ”$odomiz€r” (foto: ro.pokernews.com), a luat conducerea în clasament cu un scor major în High Rollerul Low - turneu de 530 dolari și 1.355 de participanți.

Croitoru a bifat cel mai mare scor al unui jucător din România, 104.803 dolari, care reprezintă în același timp și primul de acest format la actuala ediție a campionatului. Performanță lui este una remarcabilă, în condițiile în care în ultimii 15 a căzut ultimul la fise din postura de chip-leader după un pot imens pierdut. A reușit însă să avanseze incredibil, având de fiecare dată cel mai mic stack, până la maa finală - unde a făcut spectacol și s-a încoronat campion. 

Al doilea titlu (care este și al doilea cel mai mare scor de până acum) a fost câștigat în urma unei mese de zile mari pentru români: doi de-ai noștri au ajuns în ultimii 9 care s-au bătut pentru titlul WCOOP-35-H: $530 NLHE, $500K Gtd: Alex Valer-Pârau ”p.A.v Magic” și Vlad Darie ”dariepoker”. Cei doi au ajuns până în ultimii patru (din 1.348 participanți), dar Vlad Darie a cedat primul și a trebuit să se mulțumească cu 50.268 dolari. În schimb, Alex (foto: holdem.ro) a mers șnur și a bifat cel mai mare scor de până acum al carierei: 87.215 de dolari.

Al patrulea scor important al săptămânii l-a înregistrat Claudiu Jianu - ”diw.2303”. El a terminat pe locul secund în WCOOP-26-L: $55 NLHE [8-Max], $150K Gtd și s-a ales cu un premiu de 27.178 dolari.  
  
Mai jos aveți un clasament al finalelor, dar și cele mai bune scoruri pe care jucătorii români și le-au trecut în cont (bolduit, rezultatele din ultimele 3 zile): 


Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!