Jucătorii români au făcut spectacol pe Pokerstars! Cine e campionul

Jucătorii români de poker vin tare din urmă, dacă e să ne luăm după prestațiile acestora din ultima săptămână. Ai noștri au ”săltat” aproape 200 000 dolari din turneele online numai din mesele finale pe Pokerstars! Campion din acest punct de vedere a fost Răzvan Belea (”razvyqq”), care s-a impus în turneul Bounty Builder și a pus mâna pe jackpotul de 25 177 de dolari.
Răzvan (foto: ro.pokernews.com) e urmat în clasamentul câștigurilor de ”landofhoney” - victorios în Saturday Eliminator [Pr. KO] după ce a bătut în finală un alt jucător român, ROO221194. Afluența românilor a fost generată și de reduceri de preț de 50% la Sunday Storm si Sunday Million, promoția făcând ca la startul celor două turnee să se înregistreze prezențe  record. Un alt exemplu e reprezentat de Half Price Sunday Storm, care a avut 64.590 de jucători! Iar românul  Alexandru Fărcășanu (”alexxt7”) a reușit performanța să termine pe locul 24.
 
Turneul Half Price Sunday Million a fost și el luat pe sus de jucători. 22.292 de participanții au plătit 109 dolari ca să participe la competiția în care românul SorinRF a terminat al 23-lea și a pus mâna pe un premiu de 5 523 de dolari. Cei de la ro.pokernews.com au publicat lista completă a jucătorilor români care au făcut spectacol în ultima săptămână în turneele online de poker. Iată mai jos sumele încasate de fiecare dintre aceștia:
 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!