Jucătorii naţionalei României, "călcaţi" de hoţi la hotel în Kazahstan!

Jucătorii naţionalei României s-au pregătit pentru aproape orice înaintea meciului cu Kazahstan, dar nu s-au gândit în niciun moment că pericolul cel mare poate veni din partea hoţilor! Reveniţi în camere după antrenament, tricolorii au constatat că au fost prădaţi de bunurile de valoare. Printre jucătorii care au fost jefuiţi se numără Prepeliță, Stancu, Chipciu, Hoban şi Toşca. Acestora li s-au furat sume între 50 și 300 de euro. În plus, unui maseur i s-a furat o tabletă. În total, 12 jucători s-au trezit fără bani şi obiecte personale. Oficialii români au cerut explicaţii conducerii hotelului în care sunt cazaţi jucătorii naţionalei. Aceştia îşi pot lua revanşa diseară, pe teren. Fostul portar al naţionalei, Bogdan Stelea crede că jucătorii lui Christoph Daum vor avea un meci greu la Astana.

Meciul ăsta, teoretic, va fi mai greu decât cu Armenia. Normal ar fi să-i batem. Dar trebuie să fim atenţi la teren, nu suntem obişnuiţi cu el şi va fi mai greu din acest punct de vedere. Oricum, dacă facem 7 puncte după aceste 3 meciuri, cred că este foarte bine. Dar va fi greu în continuare să obţinem calificarea la Mondial şi trebuie să luăm în seamă şi Muntenegrul, care se poate mulţumi şi cu un punct în Danemarca,

---a spus Stelea pentru "eusunt12.ro"

Tricolorii au efectuat astăzi o şedinţă mai puţin obişnuită. Christoph Daum i-a scos la mişcare chiar în holul hotelului (foto: prosport.ro) unde sunt cazaţi. Neamţul n-a vrut să-i forţeze prea mult pe jucătorii săi.

 

În această seară, jucătorii naţionalei României vor avea nevoie de multe resurse pe un teren artificial şi, în plus, care va fi udat de către gazde chiar înaintea partidei. Tricolorii au scăpat însă de frigul de afară - meciul se va juca la Astana cu acoperişul tras al stadionului.  

Lăudat de toată lumea după meciul cu Armenia, Răzvan Marin va fi din nou titular. Puştiul-minune de la Viitorul e dorit în Italia de AS Roma şi Juventus. Tatăl său, Petre Marin nu e de acord cu transferul la campioana Italiei. "La Steaua ar fi mai bine", a declarat fostul jucător al Stelei la DigiSport.

Pentru Răzvan, cel mai important lucru este să joace. Dacă merge la Juventus şi după aceea va fi împrumutat, nu e bine. El trebuie să joace şi să aibă meciuri în piciore. Steaua este cea mai importantă echipă din România. Este o rampă de lansare. Mulţi jucători de-ai lor se transferă pe sume importante, 

---a spus Petre Marin

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi