Jucătorii lui Dinamo, îngroziți de noul antrenor preferat de Negoiță

Cosmin Contra este ca și plecat la națională, așa că Ionuț Negoiță a pornit goana nebună după un nou tehnician. Patronul „câinilor” vrea să pună stop cheltuielilor deșănțate de până acum și dorește un antrenor care să nu ceară prea mulți bani sau transferuri răsunătoare.

Lista scurtă făcută de Ionel Dănciulescu cuprindea o serie de nume interesante, dar variantele au picat rând pe rând. Claudiu Niculescu a refuzat 500 de dolari pe lună, motivând, elegant, că este sub contract cu FC Voluntari. Nici măcar primarul orașului ilfovean nu a fost în stare să îl convingă pe „Claugol” să meargă la Dinamo, propunând un plan B: Mircea Rădulescu.

„L-am sunat pe domn profesor. Este o soluție excelentă din punct de vedere financiar. Nu vrea bani, pentru că are o pensie decentă, dar mi-e teamă că există o problemă: ca orice bătrânel simpatic, vorbește mult. Mi-a consumat toate minutele nelimitate de pe abonament”, a povestit un conducător dinamovist.

O altă variantă, Ioan Sdrobiș, a picat în contextul în care reputatul tehnician nu venea decât în tandem cu Miron Cozma președinte. Cum Ionel Ganea s-a luat la bătaie cu propriul impresar pe drumul spre biroul lui Negoiță, iar Ionuț Chirilă a pus condițiile ca numele Mircea Lucescu să fie șters din istoria lui Dinamo și să își poată deschide un magazin de pantofi pentru fotbaliști chiar în cercul de la mijlocul terenului, singura variantă low-cost rămasă în picioare ar fi Leo Grozavu. "Ex-dinamovistul e liber de contract, a dus Botoșaniul până în cupele europene, este un tip autoritar, cu personalitate și nu are pretenții exagerate”, a scris gsp.ro.

Știrea nu e deloc grozavă și pentru fotbaliști. Cum au auzit de această posibilitate, colegii i-au rugat pe Steliano Filip și pe Sergiu Hanca să îl sune pe Golofca pentru a afla detalii despre metodele extreme de lucru ale antrenorului. Mutu a povestit cum „Stelică a venit a doua zi la stadion și ne-a comunicat că și-a comandat o cască stil Petr Cech, care să îi protejeze urechile și ceafa. A motivat că a făcut otită de câte ori au trecut atacanții averși pe lângă el”.

La rândul său, Grozavu ar fi onorat să o antreneze pe Dinamo. Chiar i-a sugerat lui Negoiță o scHimbare în Regulamentul de Ordine Interioară, în sensul introducerii pedepsei cu 20-40 de scaltoace și urecheli energice pentru jucătorii care cer mai mulți bani sau, pur și simplu, bani. 

„Domnul Grozavu dorește să se implice și în politica de marketing. A propus o promoție revoluționară pentru următorul meci de acasă, cu Chiajna: plătești două bilete, primești unul. Domnul Negoiță a transmis de Îndată ideea către departamentul de specialitate, dar băiatul care era la birou a înțeles pe dos. Asta e, va plăti diferența din propriul buzunar, pentru că echipa nu are atâția bani. Cu puțin noroc, vor veni cel mult 600 de spartani la stadion. Vorbim, totuși, de Chiajna”, ne-a spus un fan bine informat.

(Scris de Victor Partan)
 
Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!