Jucătorii echipei de fotbal Aurul Certej, implicaţi într-un grav accident de circulaţie. 19 răniţi!

Au plecat să joace fotbal, dar nu au mai ajuns! Microbuzul în care se aflau jucătorii echipei Aurul Certej (Hunedoara), cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, a fost lovit puternic de un alt autovehicul, o dubiţă de marfă, care circula din sens invers. 19 oameni au fost răniţi în urma impactului violent şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. În zonă s-a declanşat codul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, care au transportat răniţii la spitale din Deva şi Hunedoara.

Accidentul s-a produs pe raza comunei Veţel, pe DN 7, traficul fiind deviat pe rute ocolitoare, scrie Agerpres. Cel mai grav a fost rănit şoferul dubiţei, care a avut nevoie de echipele de descarcerare. A ajuns în stare critică la spital. "A fost intubat şi operat de urgenţă, pentru că viaţa sa este pusă în pericol", a spus secretarul de stat Raed Arafat într-o intervenţie la Realitatea Tv.

Primele cercetări ale poliţiei au scos la iveală faptul că vinovat este şoferul dubiţă de marfă, care a pierdut controlul volanului într-o curbă şi apoi a intrat în microbuzul care îi transporta pe jucătorii de la Aurul Certej pentru un meci, într-o localitate aflată la 20 de kilometri distanţă de Deva. 

Foto: Fanatik.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi