Jucător uriaş de la Bayern, în drum spre Man City. Mergeţi pe City la pariuri în FA Cup?

Bayern Munchen a refuzat să se înnoiască cu Julian Draxler. "Este un jucător bun, dar nu are loc în actuala echipă. Suntem compleţi", a spus antrenorul Carlo Ancelotti. Acum, antrenorul italian l-ar putea pierde pe unul dintre cei mai importanţio jucători ai echipei. Deşi Ancelotti şi-a exprimat dorinţa ca Thomas Muller să rămână la echipă, Pep Guardiola se "bate" cu Jose Mourinho pentru aducerea starului de la Bayern. 

Sub conducerea lui Guardiola, Thomas Muller a câştigat trei titluri în Bundesliga (2013, 2014, 2015), 2 Cupe ale Germaniei (2013, 2014), o Supercupă a Germaniei (2012), Champions League (2013), Supercupa Europei (2013) şi Campionatul Mondial al cluburilor (2013). Pentru Bayern, plecarea lui Thomas Muller ar fi o lovitură grea. Internaţionalul german e pe "Allianz Arena" de la 11 ani. Era un puşti când Bayern l-a transferat de la necunoscuţii de la TSV Pahl. 

Muller a fost om de bază în naţionala Germaniei în campania de calificare la Euro 2106 - a jucat în 9 din cele 10 partide disputate, trecându-şi în cont 9 goluri. A jucat apoi în toate cele şase partide disputate de germani la turneul final. A fost titular în semifinale cu Franţa, în meciul pierdut cu 0-2, partidă după care Germania a plecat acasă. 

Presa din Anglie scrie că City şi Manchester United sunt hotărâte să facă o ofertă concretă pentru Thomas Muller (Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures). Trupa lui Guardiola s-a chinuit pentru victorie în primul meci pe 2017, 2-1 acasă cu Burnley, meci care ar fi putut da peste cap multe bilete la pariuri. City e pe patru în Anglia, la 7 puncte în spatele liderului Chelsea, şi astă seară se bate cu West Ham, în deplasare, în Cupa Angliei. Vezi pe site pontul recomandat de Răzvan Codorean pentru acest meci! Mâine se joacă grosul din Cupă şi veţi avea de ales la pariuri din nu mai puţin de 25 de meciuri! Aţi ales deja pe ce partide jucaţi la pariuri din Cupa Angliei? 

Fă-ţi un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciurile din Cupa Angliei! 

Revenind la Thomas Muller, acesta a declarat că oricând se pot ivi surprize în cariera oricărui jucător şi că este dispus să accepte noi provocări. A vorbit frumos despre Guardiola, pe care l-a lăudat pentru treaba pe care o face acum în Anglia. "Premier League este un campionat foarte puternic, foarte dificil. Sunt multe echipe foarte bune şi nu e deloc ușor să câştigi. Nu e nicio surpriză că în acest moment nu există o favorită clară. Guardiola face o treabă bună, este primul lui an în Anglia şi cred că va reuşi", a spus Muller. 

Internaţionalul german în vârstă de 27 de ani nu are un început de sezon grozav. A marcat un singur gol în cele 13 meciuri în care a jucat până acum în Bundesliga. Chiar şi aşa, continuă să fie o opţiune importantă pentru Carlo Ancelotti (Foto: fcbayern.com).

Legendarul Lothar Matthaus nu este de acord cu Ancelotti şi l-a criticat pe Thomas Muller. "Va fi foarte greu pentru Muller să prindă primul "11" în viitor, dată fiind evoluţia lui din ultima vreme. Iar în actuala formulă a lui Ancelotti, el nu prea mai are ce căuta în echipă!", a declarat Matthaus pentru Bild. 

Bayern a încheiat anul cu o victorie clară în campionat, 3-0 cu RB Leipzig, victorie după care a urcat pe primul loc în Bundesliga. Trupa lui Ancelotti începe în 2017 pe terenul lui Freiburg, echipă aflată pe locul 8 în clasament după 16 etape.

Crezi că pentru Thomas Muller a sosit momentul să plece de la Bayern Munchen?

 

Foto: fcbayern.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi