Jucător român de tenis, suspendat pe viaţă pentru implicare în mafia pariurilor!

Mafia pariurilor a atins şi tenisul românesc! Totul s-a întâmplat în urma ultimei anchete realizată de către cei de la Unitatea de Integritate a Tenisului. Suspendat provizoriu pe 29 octombrie 2015, Alexandru Daniel Carpen a fost suspendat pe viaţă acum! Un ofiţer din cadrul UTI a descoperit că românul a făcut o propunere de corupere unui alt jucător, al cărui nume nu a fost dezvăluit, înaintea unui turneu desfăşurat în octombrie 2013. După ce acesta l-a audiat pe Carpen, a avut la dispoziţie o anumită perioadă pentru a anunţa decizia finală. Devenit primul jucător din istoria tenisului românesc suspendat pe viaţă pentru implicare în mafia pariurilor, Alexandru Carpen a anunţat că va ataca decizia. 

Nu mi se pare corectă decizia şi mă gândesc serios să o atac. E un şoc puternic. Eu nu am vândut, nu am cumpărat, nu am trântit vreun meci. Nu am câştigat vreodată vreun ban de pe urma unui pariu. Am luat legătura cu un alt jucător, să îl întreb ce şi cum. Acolo a început şi acolo s-a terminat toată implicarea mea în lumea asta,

---a declarat Alexandru Carpen pentru DigiSport

Cine este Alexandru Daniel Carpen în lumea tenisului

Carpen a fost angrenat mai mult în turneele de dublu, el câştigând în carieră 10 turnee ITF în aceste competiţii. El a ocupat locul 1.088 ATP în 2007, la simplu, în timp ce la dublu cea mai înaltă clasare a fost locul 274, în luna august a anului 2015. În circuitul profesionist a câştigat 24 de partide şi a pierdut în alte 71 la simplu. În competiţiile de dublu, Carpen (Foto: prosport.ro) a câştigat 213 partide şi a pierdut 152.  

Partenerul lui Carpen de dublu a fost Tomislav Brkic, din Bosnia Herţegovina, dar şi un alt român, Marius Copil. Născut pe 24 noiembrie, 1984, Alexandru Carpen a câştigat din tenis, până să fie suspendat pe viaţă, 34 778 de dolari. Carpen l-a avut ca antrenor pe Dacian Crăciun.

Tot marţi, fostul tenisman australian Nick Lindahl a primit o interdicţie pe şapte ani şi a fost amendat cu 35.000 de dolari de către Unitatea de Integritate a Tenisului pentru trucarea unui meci în 2013.

 

Foto: wikipedia.org

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi